Miért szeretnének a nők nagy mellet? Mi a jó benne?
most az h a pasik bedugják oda a farkukat,, ez.. ezért
vagy más ok esetleg?
én ezt komolyan nem értem
Ahh, cicik :3
Mi a jó benne? Nem is tudom... :D
Amúgy nálam a mell az utolsó szempont.. Elsők közt az arc és a fenék/csípő van.
Szóval tényleg felesleges szomorkodni ha valakinek nem nagy a melle vagy hasonlók, az már csak 1 kis "extra". :D
"Miért szeretnének a nők nagy mellet? Mi a jó benne?"
A nőknek szinte semmi. Nekik kényelmetlen, nem tudják hova rakni, ha tényleg nagy.
A férfiaknak rendszerint a nagyobb tetszik. De tévedés, hogy azért, mert nagy. A férfiaknak a szép mell tetszik, nem a nagy. Persze ha nagy, akkor láthatóbb, tapinthatóbb, jobban érvényesül. De a kicsi mell is lehet szép, meg a nagy is lehet csúnya.
Nekem kb akkora mint Keira K.-nak van.:S És nagyon nem vagyok megelégedve vele.
Én nem a fiúk miatt szeretnék picivel nagyobb melleket(na nem túl nagyokat csak hogy legyen!!), hanem magam miatt. Nagyon gátlásos vagyok miatta. :S Vetkőzni sem mernék le mondjuk a barátom előtt..mondjuk miről beszélek,eddig barátom sem volt pont emiatt.:D Rosszúl érzem magam mikor egy nő odaáll mellém a szép nőies domboros alkatával, én meg ott állok mellette mint egy 12 éves kislány. :S Szerencsétlennek érzem magam. Nekem meg azt ne mondják, hogy a férfiaknak bejön és tetszik is a kis mell nekik, mert ez nem igaz. Max csak elfogadják.
utolso:
nee
igaza van a 05:37-nak
a pasik a formás melleket szeretik én személy szerint midnig is utáltam a nagy melleket mondjuk nekem c től fölfele már undorító (elnézést azokatól akiknek c-s vagy annál nagyobb mellük van)
a pasik midnig is a formás melleket szerették
és nem az iylen háromszög, vagy lógós vagy satöbbi
hiddel.. a férfiismerősem mind undorodnak a nagy melltől.
tehát ne irigykedj rájuk. én csak attól félek h a b-nél nagyobb mellem lesz hord push-uposat, és megvan oldva a helyzet.. már nincsen baj
ne szomorkodj
én örülnék neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!