Hogyan szokjak le a hisztizésről?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam az egyik barátnőmmel kirándulni és egy jó meredek dombra kellett felmenni de én alig bírtam és ezért hisztiztem. ( nem bírom meg megálltam egy csomószor) Barátnőm még az elején kedves volt de utána már kiborult. A kirándulás végén mondta, hogy többet nem jön velem sehova mert mindig hisztizek. Na de most ennyiért nem jön velem sehova? Én szeretném ha eljönne velem ezután is mindenhova.2011. márc. 16. 07:51
1/1 anonim válasza:
Akkor legközelebb némán tűrj, még ha már nem bírod akkor is. Mosolyogj ha fáj is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!