Mért szoktatok itt válaszokat írni?
én azért pl. hogy jó legyen majd a CoD Modern Warfare3!(ne legyen olyan béna mint a black ops) Elmondom:
-ha ide írok pl: szórakozás-->játékok témában egy olyanra hogy "Black Ops-ról vélemények?" akkor leírom hogy milyen rossz a játék és mivel ezzel sokan így vannak így sok negatív vélemény keletkezik.---->így sok magyar játékos ír a CoD hivatalos oldalára(angolul) hogy milyen sok bug(játékhiba) van az előző részekben--->az activsion és a treyarch ezt tudomásul veszi és elszégyellik magukat("-.- ilyen arcot fognak vágni)és pesszimista módon feküdnek le aludni.de mivel reggel napsütésben ébrednek fel folytatják az MW3-at és az ígértnél több ideig fejlesztik hogy kijavítsanak sok hibát.így a világban megy tovább szépen az élet--> elérkezünk 2011 őszére mikor lassacskán ki kéne adni a jól várva várt game-t mikor ugye szeptember 11-én 10 éves évforduló miatt újabb terrortámadás ezért kicsit elhúzzák a játék kiadását(mert félnek hogy osama hívei a játékért jönnek a USA-ba mert azért zsivány tömzsi arab ahmed gyerekek szeretik a CoD-okat) ezért csak tavasszal adják ki de addigra a játékba minden hiba ki lesz javítva és mivel belépek a media martkba (március 12-én délután 4óra 15 perc és 24 másodeperckor egy esős napon akkor az áruház közepén elkezdek bőgni és a 18-23 éves csaj megsajnál és ennek következtében könyörög a főnökének(aki egy másodállású kövér,fánkzabáló 2 gyerekes 43 éves őszösödő apuka világos kék hawaii ingben lévő 2 méteres afroamerikai beütéssel) végül nekem szándékozza adni a limitált kiadású Call of Duty Modern Warfare3-at hogy otthon elsajátítsam e gyönyörű játékprogramot! EZÉRT xD 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!