Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire jó ilyen "válaszokat" írni?

Mire jó ilyen "válaszokat" írni?

Figyelt kérdés

Megkérdezte valaki, hogy tárasház vagy panel jobb-e. Én leírtam, hogy nagyon utálok panelben lakni, felsoroltam, hogy szerintem mik a hibái. Plusz hozzá tettem, hogy laktam gangos házban is régebben, amit szerettem, csak ott is hallani lehet egymást rendesen, mert visszhangzott, de amúgy jó volt. Erre jön valami beleszólóember, hogy nekem semmi se jó, meg hogy nézzek magamba, ne a hibákat keressem. Most komolyan, mi értelme ilyen válszt írni? A kérdésre nem válaszolt, én meg igen, de ebbe meg beleköt.

És ezt nem csak itt tapasztalom, hanem más kérdéseknél is, hogy leírom a saját tapasztalatom, ami vélhetően hasznos a kérdezőnek, és akkor jön valami nagyokos, és elkezdi a válaszomat fikázni, ráadásul nem is az alapján, hogy hasznos-e, hanem hogy neki nem tetszik.

2010. márc. 18. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja, velem is ezt csinálják, pl ha valaki kérdezi, hogy melyik név szebb, akkor én megírom, hogy egyiket se adnám a gyerekemnek, egyből lefikáznak, meg egyéb bunkó emberekkel is találkoztam már, pl, ha van egy kérdés, arra nem válaszol, csak csúnya szavakkal teletűzdelve leírja, hogy "minek ilyen kérdés"
2010. márc. 18. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert ilyenek vagyunk. Már ezer éve.:) Ha nem ilyenek lennénk, nem mi lennénk a magyarok.

Kedves első milyen ember vagy hogy nem akarod a gyerekedet Füzfánfütyülökiskirálylányrézangyalpankának hívni.:) Komolyan mondom..:)

2010. márc. 18. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:

aki csak kritizálni tud az minek jön fel erre az oldalra?!?!?!

és hogy a kérdésre is válaszoljak: semmire nem jut vele, ha "fikáz"másokat, csak abba nem gondol bele a -hózen-TRÓGER, hogy mindenki más véleményen van, és ez természetes!!!!

Kedves kérdező...ne szegje kedved az ilyen "emberek" viselkedése, hisz ha jószándékból szeretnél segíteni, akkor értékesebb vagy mint ők...és hidd el, vannak még hozzád hasonló "álmodozók" akik szerint is segítségnyújtás céljából létesült ez az oldal!! ;)

2010. márc. 19. 00:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak,akik azt hiszik ,attól lesznek okosak,ha másokat kritizálnak,ellenkeznek,beszólnak,és csak az számit,hogy nekik mi tetszik.

Csak ennyit tudnak,mivel szövegértésük és értelmes, önálló

véleményük nincsen.

2010. márc. 19. 09:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Lassan három éve használom ezt az oldalt, ez idő alatt adtam párezer választ, aminek általában örülni szoktak. Eddig is volt már dolgom kötekedőkkel, de most kicsit elszakadt a cérna, hiszen itt még csak nem is a válaszomat kritizálta az illető, hanem a válaszom alapján a jellememet, amit nem is ismerhet.
2010. márc. 19. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Arra a válaszra figyelsz, amelyikre akarsz. Nem a válasz bosszant, hanem te bosszantod föl magad a válaszon, mintha fontosabb lenne a többinél. Talán az is, néha megér egy-egy kört pl pont az, amelyik diagnózisszerűen a vesédbe lát néhány elejtett mondatod után. Vagy nem, de intelemképp a nyers válasz is figyelembe vehető.

És ne szidjuk a magyarokat, ha kérhetem. Kedves és toleráns nép, a jelek szerint túlságosan is. Most néhány rosszkedvű miatt miért öklendjünk hülye általánosságokat a mi nyelvünket beszélők összességéről?

2010. márc. 19. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!