Más is észrevette hogy a düh feloldja a stresszt?
na és a düh hogyan múlik el, kedves kérdező? :)
azt azért elárulom, hogy a stressz az félelem alapú...ahogyan a düh is...egyik érzelmi állapotból a másikba kerülés történik ekkor. az tény hogy motiváló erő a düh...amúgy elég sok minden...csak kérdés mire motivál...nem lehet, hogy te inkább egy hatalmas elszántságot, tisztaságot, nyugalmat érzel és mindezt dühnek nevezed? :)
kérdésre válaszolva én nem érzek sem stresszet, sem dühöt, azt még is minden jó. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
"kérdésre válaszolva én nem érzek sem stresszet, sem dühöt, azt még is minden jó. :)"
Dettó.
Régen én is sokat voltam dühös, de aztán rájöttem, hogy semmi haszna, csak rosszabbul lesz tőle az ember (legalábbis én nekem rossz volt), ráadásul megnehezíti a másokkal való együttélést is. Nem azt mondom, hogy egyik napról a másikra ment, de ma már abszolút kiegyensúlyozott személyiség vagyok szerintem, nem stresszelek, nem vagyok dühös, nem félek semmitől (na jó, a betörőktől de. :D). Nem tudom, te hogy érzel mikor dühös vagy, de szerintem ez sokkal jobb állapot. A negatív érzelmeknek abszolút semmi hasznuk nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!