Mindennek van jelentősége az ember élete során?
Szerintem igen!
Egyik nap ültem a 6-os villamoson és ugye elég sűrűn jár. Egy ideje már a megállóba álltunk pillanatokon belül indulnia kellett volna. ÉS akkor megláttam egy nőt, mindkét kezében szatyrok egy üzletből sietett ki kb. 15 méterre pont pirosat kaptak a kocsik, így a Nő rögtön a butiktól át futhatott a villamoshoz. A villamos még mindig nem indult, a nőnek a szatyrai miatt kis kerülőt kellett tennie a korlátoknál, felszállt a villamosra, becsukódott az ajtó és indult is.
Amikor köztudott, hogy a 4-es 6-os nem vár meg senkit mivel 3 percenként jár (kb).
A nő velem szemben állt meg, folyton pakolgatta a szatyrait és sűrűn tekintett az órájára. Nem volt nehéz rájönni sietett a végállomáson ő volt az első aki leszállt és csak suhant előre.
Nos ekkor rájöttem nincsenek véletlenek, és mindennek van jelentősége! Ha egy picit jobban oda figyelnénk a körülöttünk zajló eseményekre és tényleg nyitott szemmel járnánk észre vennénk, hogy semmi sem történik véletlenül és mindennek megvan a jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!