Mi lenne ha halálbüntetés helyett olyan itélet lenne, hogy a hozzátartozó dönthetné el mi legyen az elitéltel?
Szaúd-Arábiában az áldozat családjának joga van ugyanúgy megölni a bűnöst mint az áldozatot,vagy akármilyen általuk választott módszerrel...elütés,lelövés,késelés akármi.
Nézz utána ha érdekel.
életfogytiglan. de ha Őt ölte volna meg, meg se várnám az ítéletet!!!! SZEMÉTSZEMÉTSZEMÉT
XD nem vagyok őrült, csak szerelmes
vagy ugyanaz?
:(
Én teljes mértékben megelégednék a halálbüntetéssel, mondjuk holnap déltől újra törvénybe iktatva it magyarországon!
És miben szabnám ki a halálbüntetést?
Drogügyletek többszöri visszaesésénél, mániákus erőszaktevőknél, szexuálisbűnözőknél, pedofiloknál, gyilkosoknál.
Ezt így elfogadnám nagyon szívesen. Teljesen elég lenne, nem kellenek itt a kínzások is amit a hozzátartozók tennének az elkövetőkkel. Elég a sima altatósnyugtatás vagy a villamosszék.
Csak annyi megjegyzésem van, hogy kár, hogy úgy általában kevesen látják ennek a kérdésnek az összetettségét, szerintem számtalan problémát felvet.
Túl könnyen ítélkezünk, és dobálózunk azzal,hogy egy ember halált érdemel valamiért.
Nem a Ti, nem az én, és szerintem nem is az állam joga, hogy egy ember életéről döntsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!