Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magányos vagyok, mit tehetnék?

Magányos vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mit lehet csinálni egyedül, ismerősök nélkül, munka után, Budapesten, úgy, hogy nincs nagyon pénzem se szórakozásra?

Furán hangzik, de elegem van magamból. Már sétáltam, olvastam eleget, hallgattam zenét. Folyton az egyedüllétem korlátaiba ütközöm. Az életemen agyalok állandóan, elméletben már mindent végiggondoltam és kielemeztem, mindennek sejtem az okát, de semmi haszna, ha nem tudok élni, nem tudok fejlődni, mert nincsenek kapcsolataim, nem történik velem semmi. A munkahelyemen én vagyok a legfiatalabb, és elég idegennek érzem magam. A munkámat amúgy is számítógépen végzem, néha ebbe menekülök mániákus módjára az egyedüllét elől. Van néhány barátom, akikkel nagy ritkán, havonta beszélgetek pár órát, és persze a szüleim, akiket örülök, ha nem látok/nem hallok. (Ők ugyanígy élnek egyébként, csak ketten, nekik sincs senkijük.) Szeretném már valakivel megosztani az életem, de annyira nehezen tudok kötődni emberekhez, legyen szó bármiről.

Mindig az a válasz az ilyen kérdésekre, hogy majd csak megváltozik, majd csak jön valaki, történik valami... De honnan, miből? Nem tudom, hogyan változtathatnám meg az életem.

2011. márc. 10. 01:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"tegnap 19:19"

Köszi, sajnos nem jött azóta a megoldás...

2011. júl. 18. 11:08
 32/38 A kérdező kommentje:

"tegnap 23:03"

Na, szóval pont erre nem vagyok én képes. Nem érzem jól magam szórakozóhelyeken, nem tudok odamenni valahova "csak úgy ismerkedni". Nincs lehengerlő stílusom, nem vagyok felszabadult hangos szórakozóhelyeken. Számomra valahogy teljesen elképzelhetetlen, hogy valakihez odamenjek direktbe ismerkedni, tudva, hogy körülöttem 3 fiúból 2 ugyanezt csinálja, és a lánynak aznap este már én vagyok az ötödik. A célzottan rövidtávú kapcsolatok teljesen idegenek számomra, el sem tudom képzelni, hogy valakivel pl. csak azért összejöjjek, hogy lefeküdjek vele. Erre először büszke voltam, most már egyre kevésbé... De azért köszi, hogy hívtál! :)

2011. júl. 18. 11:15
 33/38 anonim ***** válasza:

Szerintem jó szándékból írta tegnap a 23 éves fiú amit írt ..nem csak úgy lehet csajozni -h feltétlen meg is kell kettyinteni ..csak elmenni lazulni flörtölni,jókat nevetni.. -nekem ez hiányzik -én ugyan lány vagyok -de tök szívesen mennék csak úgy barátilag együtt veletek egy jó koncertre, táncolni hülyülni(és persze csajozhattok nyugodtan;) !!

:)

Na?

2011. júl. 18. 14:34
 34/38 A kérdező kommentje:
Tök kedvesek vagytok, az előzőről is tudom, hogy jó szándékból írt! Eszembe sem jutott, hogy nem! De nekem sajnos tényleg nem nagyon jönnek be az ilyen szórakozóhelyek, nem tudok "hülyülni", nem szeretek táncolni, ... :(
2011. júl. 18. 14:48
 35/38 anonim ***** válasza:

"Nem érzem jól magam szórakozóhelyeken, nem tudok odamenni valahova "csak úgy ismerkedni". Nincs lehengerlő stílusom, nem vagyok felszabadult hangos szórakozóhelyeken."

Akkor ne azzal a céllal menjél, hanem csak, hogy lazuljál, és jól érezd magad. Amúgy én is pontosan ilyen vagyok, DE: megiszol néhány felest, meg sört és hidd el, hogy megjön a kedved, és felszabadult leszel :) Koncerten meg még táncolni sem kell, csak így beállsz a tömegbe, azt "csápolsz" :D

"Számomra valahogy teljesen elképzelhetetlen, hogy valakihez odamenjek direktbe ismerkedni, tudva, hogy körülöttem 3 fiúból 2 ugyanezt csinálja, és a lánynak aznap este már én vagyok az ötödik."

Ez azért így nem igaz, múltkor livingroomban panaszkodott nekem a csaj, hogy én vagyok az első, aki felkérte táncolni, és hogy többet nem is megy oda. Ja és nem nézett ki rosszul, számát is megadta.

"én ugyan lány vagyok -de tök szívesen mennék csak úgy barátilag együtt veletek egy jó koncertre, táncolni hülyülni(és persze csajozhattok nyugodtan;) !!"

Az zsír lenne nagyon, és akkor már 3-an lennénk :)

na jöttök? na? na? ( itt a lehetőség :) )

2011. júl. 20. 15:15
 36/38 anonim ***** válasza:
Részemről mehetünk !!:) az a lány vok aki ezt már korábban is írta ;) már csak a kérdezőn múlik ..
2011. júl. 20. 17:00
 37/38 anonim ***** válasza:

na látod, még a csaj is jönne :)

hát kár ha, nem. bár mostanában amúgy is "retek" az idő

2011. júl. 24. 00:41
 38/38 A kérdező kommentje:
Bocs, nem voltam itthon. Na, de akkor már vagytok ketten, úgyis mehettek. Sajnos ez tényleg nem az én "műfajom"... :(
2011. júl. 24. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!