Mentél már el otthonról bugyi nélkül?
Figyelt kérdés
Én még tisztasági betét nélkül sem.2011. márc. 9. 10:43
1/9 anonim válasza:
tisztasági betétet nem használok,ha erős folyásom van inkább orvoshoz megyek...
bugyi nélkül pedig igen...van egy rövidgatyám ami alá nem tudok venni
illetve páromhoz is,ugy meglepiként:D
2/9 anonim válasza:
Én folyton bugyi nélkül mászkálok. Nadrág alá nem nagyon veszek (persze ha épp megvan akkor igen), csak szoknya alá, meg ha itthon csak egy póló van rajtam pl..
4/9 anonim válasza:
Nem. A bugyi megvéd az esetleges fertőzésektől is. Nem véletlen viselik a nők.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, mért várod annyira a nyarat? Lehet hogy a válaszolók 120 kilós tehenek ;P
Amúgy én gyakran megyek el bugyi nélkül, de csak szoknyában, nadrágban kellemetlen, kidörzsöl.
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Honnan tudod, hogy a kedves utolsó előtti nem a 120 kg-s tehenek miatt várja a nyarat :) Nekem nem egy ismerősöm van, akinek a nő nem nő 100 kg alatt...
7/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! A 18/F-ből gondoltam. Az ennyi idős fiúk ugyanis még bombanőkről álmodoznak :)
8/9 anonim válasza:
Mentem, sőt még betétet se vittem, mivel fiú vagyok.
9/9 anonim válasza:
"Én még tisztasági betét nélkül sem." -> Ez hülyeség. 5 évesen csak nem használtál tisztasági betétet, és nem hiszem, hogy akkoriban ki sem mozdultál a házból...:D
Amúgy nem.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!