Gondolkodtál már öngyilkosságon?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 22:12
11/20 anonim válasza:
Mindig, csak az tart életben,hogy valakinek a világban rám is szüksége lesz.
12/20 anonim válasza:
Igen, de volt is rá okom. De mostanában már nem - szerencsére.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
És olyankor miken jár az agyatok?
2011. márc. 7. 18:16
14/20 anonim válasza:
Hogyan lehetne a legjobban kivitelezni.
15/20 anonim válasza:
Én azon sosem gondolkodok, hogy hogyan lehet kivitelezni, mert ha tényleg meg akarnám tenni, akkor sikerülne is, akárhogy...
16/20 anonim válasza:
én igen, bár osztom azt a nézetet, h gyávaság elmenekülni 1 problémától,illetve hogy megkell becsülni hogy élünk , de ezek szép szavak, ha valaki nem "él" és betegsége van, az nem gondol arra h gyávaság...ha nemtud 100%-os életet élni... f/20
17/20 anonim válasza:
de még ígyis, hihetetlen erős az élni akaratom... mindig arra gondolok, lekell győznöm ezt a gusztostalan, alattomos betegséget...és végre élhetek normális életet...
19/20 anonim válasza:
Gobdoltam rá, de nem tenném meg... ahhoz túl szeretek élni.. meg olyankor ha "padlón vagyok" arra gondolok hogy vannak gyerekek akik mondjuk halálos betegek és ők élni szeretnének de nem tehetik meg... viszont mi meg itt vagyunk " egészségese" és mégis megakarunk.. milyen ez már..:S
20/20 anonim válasza:
Igen, főképp középiskolás koromban, amikor tanárváltás volt, vagy amikor anyám megvert, vagy igazságtalan volt velem, szóval elég sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!