Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is tud ennyire kötődni...

Más is tud ennyire kötődni sorozatos szereplőkhöz?

Figyelt kérdés
Miután végignézek egy sorozatot olyan rossz kedvem lesz , végülis volt vagy 4-5 évad és nagyon közel kerültek hozzám a szereplők ha mondhatom ezt , gyakran megsiratom őket amíg tart és valami olyan történik velük, amikor vége van akkor meg hetekig depressziós vagyok :(
2011. márc. 3. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
velem is ez van !! :(
2011. márc. 3. 22:19
 2/5 Mentifantezsvér ***** válasza:
dejó :D már aggódtam hogy csak én vagyok ilyen ..:D nagyon sorozat mániás vagyok :) szinte egyévállok a szereplőkkel a történésekkel..énis sűrűn elsírom magam rajta és amikor vége van a sorozatnak akkor utána nagyon szomorú vagyok :( szóval megnyugtatlak hogy nem vagy egyedül evvel :D
2011. márc. 3. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ugh én mesesorozattokkal is így vagyok...:S:S

mondjuk nem siratom meg őket, de szeretem továbbgondolni a történetet meg saját magam is belefolyni :D:D

2011. márc. 4. 01:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Ritkán van hogy valakit nagyon megkedveljek, mert kevés az érdekes személyiség, pedig egész sok sorozatot nézek.. De ennyire nem szoktam azért kötődni hozzájuk, ha nagyon hiányoznak, max írogatok velük magamnak történeteket..:)
2011. márc. 4. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
dettó:/.
2011. márc. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!