Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utál és szól be mindenki...

Izééékeh11 kérdése:

Miért utál és szól be mindenki oktalanul?

Figyelt kérdés
az iskolában mindenki utál,semmi rosszat nem csináltam,mégis mindig engem csesztetnek h hogy nézek már ki,és pl. facebookra kiírtam tegnap előtt hogy 4-es lett a matek dogám,és a nővérem meg irta h nenm baj,örüljek neki,az is jó,meg minden,így bíztatott,erre odairta az egyik nyomorék gyerek a suliból hogy jajj hát csak oda ne szarjak te kis ...!!-.- erre megmondtam neki hogy szálljon le rólam,ne nekem pofázon. erre jött az osztálytársa,egy lány és ő is jól leoltott hogy én egy egy évvel felettem járó fiúnak miért pofázok,erre tegnap bementem az iskolába,ahol odajött az egész osztályuk és elkezdtek szapulni engem hogy miért oltok fiúkat.ez viszont még semmi,ugyanis kitaláltak nekem valami nevet,és már az egész felső tagozat úgy ismer,hogy én vagyok a nyomorék kis ...,engem kell mindenért hibáztatni,én vagyok a legrondább csaj a világon,én vagyok a nagy semmi,csak egy senki vagyok...mindenki ezt hiszi róllam.nincs egy normális barátom az osztályban,aki pedig a legjobb barátnőm,ő nem is az én sulimba jár,ezért még úgy megvédeni se tudna.minden tanár velem kivételez.amikor megyek a folyosón,minden második ember vagy állathangokat ad ki,mikor meglát meg hányás hangot,vagy elkezdik kiabálni hogy jaaaaaj mennyí már innen te kis kurv*,olyan nyomi fejed van,stb...a szüleim is utálnak.amikor múltkor összevesztek anyámék,apám kiment levegőzni,anyám pedig lehordott hogy ezért is csak én vagyok a hibás.pedig én nem ártok senkinek.mégis mindenki engem ....akármit csinálok,úgyteszek mintha nem hallanám,visszaaszólok,bármit teszek,nem hagyják abba.volt már olyan h egy srácot megkérdeztem hogy miért kell állandóan csesztetniük,erre mi volt a válasz?! -Azért,mert jó. mit tegyek,hogy végre békén hagyjanak és tudjam élni az életemet?!minden nap kikell bőgnöm magam minimum 2-3x,hogy túléljem a másnapot.miért van az hogy amúgy teljesen átlagos kinézetem van,mégis mindenki ezzel jön hogy milyen rusnya vagyok,meg nyomorék vagyok,meg nem tudom micsoda,miért nem lehet normális gyerekkorom mint a többieknek?!mindenki azzal fenyegetőzik hogyha visszópofázok nekik amikor beszólnak,akkor el kap és széjjelver,meg ilyenek...már lassan ott tartok hogy legszivesebben felakasztanám magam.lehet hogy ezt is teszem,legalább nem lennék senki terhére.de most komolyan mit csináljak???
2011. márc. 1. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem is, mondjuk engem csak az osztályom utált, de kivétel nélkül, bementem mindenki fújogot dobáltak volt hogy meg is téptek (vagyis egy csaj)

most az az egy csaj van rohadtul kiközösítve, csak az a különbség hogy ő tehet róla mert mi megyünk beszélni hozzá had szocializálódjon, de hát neki beszélhet az ember egész nap facebookozik

most emg lányok közül 4 csajon kívül mindenkivel jóban vagyok, velük meg sehogyse...

csak azért írom hogy lehet változtatni!! próbálj meg többször velük lenni, viselkedj kedvesen és próbálj meg vicces lenni, de soha ne akaszkodj rájuk... menj oda olyanokhoz akik mondjuk lehet hogy nem bírnak, de nyíltan nem nagyon szólogatnak be... ha mondjuk 10 perc után még mindig feszengenek inkább menj el, mert többet ártasz, mint használsz!

öngyilkos meg semmiképp ne legyél

2011. márc. 1. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) azért egy picit megnyugodtam hogy ez nem csak velem van így...
2011. márc. 2. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ez mindenhol a vilagban igy van. Orulj neki, hogy ott laksz ahol es nem olyan veszes a helyzet mint mashol. Amerikai iskolakban rendszeres a suli utani bunyo, amikor is kemeny fizikai bantalmazasban reszesitik a diakok az eppen kiszemelt aldozatukat. Kiverik a fogat, hat sajnalatos de mit lehet tenni.....

A facebook-on elvesztegetett idodet inkabb forditsd valami masra. Jarj konyvtarba, vagy kezdj valami csapat sportba, valami iskolan kivuli foglalkozasba ahol uj emberekkel ismerkedsz, felfedezed a vilagot. Az ebbol nyert tapasztalat onbizalmat fog adni es konnyebb lesz lepergetni a bunkok beszolasait.

A sulis barmokrol pedig tenyleg ne vegyel tudomast. Nehez nagyon, foleg mikor olyan dolgokat szolnak be ami megerint, de probald oket vagy levegonek venni, vagy csak fordulj oda kedvesen es mondd nekik, hogy 'koszonom, hogy megosztottad velem az ertektelen velemenyedet, van meg mas is, ami a buta kis fejecskedbe szorult> mert ha nem, akkor mennek dolgomra, csa'

Ha latjak rajtad, hogy ez teged bant, akkor nem fogjak abba hagyni. Amikor levegonek nezed oket napokig, hetekig, talan megunjak es keresnek mast akit ba*tathatnak.

2011. márc. 22. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ha beidegesedek akkor felgyülemlik bennem az erő..Na akkor Én győzők az biztos :D:D....Am meg ha beszólnak akkor idegesedj be mint én és Tépd meg jól...Tesómmal is így van..Én ideges leszek ő meg hátrál :D:D
2011. jún. 24. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!