Miért utál és szól be mindenki oktalanul?
Ugyanez volt velem is, mondjuk engem csak az osztályom utált, de kivétel nélkül, bementem mindenki fújogot dobáltak volt hogy meg is téptek (vagyis egy csaj)
most az az egy csaj van rohadtul kiközösítve, csak az a különbség hogy ő tehet róla mert mi megyünk beszélni hozzá had szocializálódjon, de hát neki beszélhet az ember egész nap facebookozik
most emg lányok közül 4 csajon kívül mindenkivel jóban vagyok, velük meg sehogyse...
csak azért írom hogy lehet változtatni!! próbálj meg többször velük lenni, viselkedj kedvesen és próbálj meg vicces lenni, de soha ne akaszkodj rájuk... menj oda olyanokhoz akik mondjuk lehet hogy nem bírnak, de nyíltan nem nagyon szólogatnak be... ha mondjuk 10 perc után még mindig feszengenek inkább menj el, mert többet ártasz, mint használsz!
öngyilkos meg semmiképp ne legyél
Nyugodj meg, ez mindenhol a vilagban igy van. Orulj neki, hogy ott laksz ahol es nem olyan veszes a helyzet mint mashol. Amerikai iskolakban rendszeres a suli utani bunyo, amikor is kemeny fizikai bantalmazasban reszesitik a diakok az eppen kiszemelt aldozatukat. Kiverik a fogat, hat sajnalatos de mit lehet tenni.....
A facebook-on elvesztegetett idodet inkabb forditsd valami masra. Jarj konyvtarba, vagy kezdj valami csapat sportba, valami iskolan kivuli foglalkozasba ahol uj emberekkel ismerkedsz, felfedezed a vilagot. Az ebbol nyert tapasztalat onbizalmat fog adni es konnyebb lesz lepergetni a bunkok beszolasait.
A sulis barmokrol pedig tenyleg ne vegyel tudomast. Nehez nagyon, foleg mikor olyan dolgokat szolnak be ami megerint, de probald oket vagy levegonek venni, vagy csak fordulj oda kedvesen es mondd nekik, hogy 'koszonom, hogy megosztottad velem az ertektelen velemenyedet, van meg mas is, ami a buta kis fejecskedbe szorult> mert ha nem, akkor mennek dolgomra, csa'
Ha latjak rajtad, hogy ez teged bant, akkor nem fogjak abba hagyni. Amikor levegonek nezed oket napokig, hetekig, talan megunjak es keresnek mast akit ba*tathatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!