Miért utál és szól be mindenki oktalanul?
És hogy mit csináljál?
Talán ha alkalmad lesz, szólítsd le az olyat akire úgy gondolod lehet ésszel/érzelemmel hatni. A részleteket nem tudom leírni, de ez a "leggyengébb láncszem" módszer. :) Így talán lesz aki kiáll érted legalább kicsit/néha.
Első vagyok.
Igazából csak látják, hogy nincs önbizalmad, és könnyen lehet Téged bántani. Ezért teszik. Engem is csúfoltak elég sokat, hol a nevemmel, hol a jegyeim miatt, hogy azért, mert hormonzavar miatt meghíztam, utána lefogytam, akkor a megereszkedett mellem volt a bajuk. Nem mintha közük lenne hozzá, de ők úgy érezték. Őket minősíti. Tudom, hogy nehéz Neked.
"és ha mások olyat kiírnak hogy "megyek enni" "fürdök" "
engem azok is idegesítenek akik ilyeneket irogatnak ki
Azért mert gyerekek, az általánosban, a gimiben gusztustalan kis szörnyek, akiknek az okozza a legnagyobb élvezetet, ha valakire rátelepedhetnek, és kegyetlenül megalázhatják, vagy kikészíthetik... :)
NE foglalkozzál velük, tégy úgy, mintha nem is hallanád, engedd el a füled mellett, mosolyogj! Vagy ha valami csúnyát mondanak rád, te mondj vissza valami kedveset. Hidd el, ez mindenkit lesokkol egy pillanatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!