Miért van az, hogy a szép lányok sosem esnek hasra és sosem szerencsétlenkednek?
Én szép vagyok (nem egózni akarok, csak tudom magamról, de emiatt nem tartom többre magam senkinél meg ilyenek), mégis sokat szerencsétlenkedem. Estem már le a lépcsőn, ballagáskor, amikor mentem, hogy átadják a tarisznyát, akkor lejött a lábamról a cipő, szalagavatókor elrontottam a tánclépéseket, valamint amikor visszanéztem magam videón, akkor vettem észre, hogy az egész keringőm csetlés-botlás volt (lejött a cipőm pántja, így végig arra koncentráltam, h el ne hagyjam, de nem hittem volna, h így meglátszik a mozgásomon:D)...
Amúgy igaz, amit az egyik előző válaszló írt: az ilyeneket el kell intézni egy mosollyal, nem kell belőle ügyet csinálni... Ha te nem érzed gáznak, és gyorsan elfelejted (mmint "érzelmileg", mert látod, én is emlékszem ezekre, de csak úgy mint eseményekre, szóval nem ég az arcom, ha visszagondolok), akkor a környezeted is így fog tenni.
A másik téma meg, hogy minden lány lehet szép, ha eleget tesz érte. Ha valaki ápolt, stílusos, sportos, odafigyel magára, az már nem lehet ronda. De ebben most nem megyek bele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!