Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy a szép...

Miért van az, hogy a szép lányok sosem esnek hasra és sosem szerencsétlenkednek?

Figyelt kérdés
lehet, hogy csak a körülöttem élő emberekre jellemző ez, de azt vettem észre, hogy akik szépek, azok sosem kerülnek cikis helyzetbe, soha még csak meg sem botlanak, le sem esnek a lépcsőn. A csúnyaságból viszont egyenesen következik a szerencsétlenség és állandó bénázás. Miért van ez?
2011. febr. 28. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert a baj nem jár egyedül.
2011. febr. 28. 12:50
 2/8 laus-belsz válasza:
mert csak a szépeknek jár a szerencse sajnos..
2011. febr. 28. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem a szép lányok is bénáznak, csak mivel ők általában magabiztosobbak elintézik egy mosollyal a dolgot és már el is felejtették, ellenben azok a lányok akiknek kevés az önbizalmuk irtó gáznak érzik és azt hiszik mindenki rajtuk nevet, ha csinálnak valami cikiset.
2011. febr. 28. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a legtöbb csúnya ember önbizalomhiányban is szenved, ettől meg bénának érzik magukat, aki meg annak érzi magát az az is lesz... De nem csak a csúnyák, a szépek között is van elég szerencsétlen, tapasztalat...
2011. febr. 28. 13:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :)
2011. febr. 28. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szép vagyok (nem egózni akarok, csak tudom magamról, de emiatt nem tartom többre magam senkinél meg ilyenek), mégis sokat szerencsétlenkedem. Estem már le a lépcsőn, ballagáskor, amikor mentem, hogy átadják a tarisznyát, akkor lejött a lábamról a cipő, szalagavatókor elrontottam a tánclépéseket, valamint amikor visszanéztem magam videón, akkor vettem észre, hogy az egész keringőm csetlés-botlás volt (lejött a cipőm pántja, így végig arra koncentráltam, h el ne hagyjam, de nem hittem volna, h így meglátszik a mozgásomon:D)...

Amúgy igaz, amit az egyik előző válaszló írt: az ilyeneket el kell intézni egy mosollyal, nem kell belőle ügyet csinálni... Ha te nem érzed gáznak, és gyorsan elfelejted (mmint "érzelmileg", mert látod, én is emlékszem ezekre, de csak úgy mint eseményekre, szóval nem ég az arcom, ha visszagondolok), akkor a környezeted is így fog tenni.

A másik téma meg, hogy minden lány lehet szép, ha eleget tesz érte. Ha valaki ápolt, stílusos, sportos, odafigyel magára, az már nem lehet ronda. De ebben most nem megyek bele.:)

2011. márc. 1. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
a szép külső nagyobb önbizalommal is jár,a csúnya embernek általában nem sok önbizalma van.és mivel a szépeknek van önbizalmuk,ha meg is botlanak,vagy cikis helyzetbe kerülnek,könnyen ki tudják vágni magukat,így nem is hívják fel magukra a figyelmet.a csúnyák meg úgy fogják fel,hogy "csúnya is vagyok,meg szerencsétlen is"és ez a felfogás meglátszik rajtuk kifelé is,tovább erősítve ezzel az alacsony öünbizalmat,ami egyfajta ördögi körbe mehet át.baj nem jár egyedül,mint ahogy írta az első.
2011. márc. 1. 17:20
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)
2011. márc. 1. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!