Kleptomániás vagyok? 14/F
Az egész úgy kezdődött, hogy bementem a Tesco-ba venni magamnak egy számológépet. Megtetszett egy típus, de nagyon drága volt, aztán gondolkodás nélkül zsebre tettem. :S
Nemtom, mintha ez lett volna a jó megoldás. Másnap visszamentem, hogy lopjak egy mobiltöltőt és minden feltűnés nélkül elloptam, senki se vette észre. Tudtam hogy ez fura, mert előtte ilyet nem csináltam, de valami azt súgta hogy ez jó. Mit gondoltok, kleptomániás vagyok? Azóta csak egy - pár füzetet, egy webkamerát, 2 fogkrémet, 6 PC játékot, 4 DVD-t, 11 Blu ray kazettát, 2 CD-t, egy iratmegsemmisítőt, egy vízipipát, egy videomagnót, egy Playstationt, egy Xbox-ot, egy WII- Balance Bordot, egy mikrohullám sütőt, két lökhárítót, egy VLC meondofront P+ hengeres kiszerelésű emotion gamepad-et, és egy CW-16-MNU-KLV X5-ös Fire War noname unlimix kiszerelésű 60 kodekes sztatoszférikus diktafonos karbantartó gépsegédlet készüléket 10 éves garanciával loptam, és félek hogy egyszer lebukok. Mit gondoltok, lehet hogy kleptomániás lettem? :S
engem már kaptak el, de csak egy figyelmeztetést kaptam. talán mert bejövök a jogi asszisztens vagy milyen csajnak. egész idő alatt szemezett velem. :D
ha 10000 ft alatti termékkel buksz le, és még nem vagy nagykorú, és ha egy jó csaj bírálja el, és bejössz neki, akkor megúszhatod úgy mint én. am ha durván nézzük, kaphattam volna 60 nap elzárást, vagy 100ezer ft büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!