Nincs munkahelyem és albérletben lakom. és halál nyugodt vagyok. NORMÁLIS EZ?
honnan tudod, hogy mi lesz a vége
én egy sort sem láttam előre, amiket leírtam
persze, ha azonosulni tudsz a jelenlegi állapotoddal nem
vagy letört, életunt stb.
ha egyensúlyba vagy magaddal és valami felé törekszel, mert azért legyenek az embernek kisebb-nagyobb céljai
albérletben, bérleményben lehet lakni Európa nyugati felén
sok tízmillióan gyakorolják és működik, tehát ha lakáshoz jutsz azt tekintsd úgymint egy vagyontárgyat ne pedig
lakhelyet, mert az a veszélyes ha megköt téged és mindent
a lakóhely szempontjából választasz pedig a saját életedet
szeretnéd élni nem egy lakásét.
legyél mobil ha képzettséged van hasznosítsd ha nincs
szerezz egyet
ha másoktól akarsz függeni dolgozz cégnél, ha nem vagy ennyire kényelmes és több van benned saját magadnak
teremtsd meg a munkahelyet.
a keresett pénz csak egy dolog, örömforrás is kell ha ez
nincs mókuskerék lesz belőle és ez a munka rovására megy.
ha csak a pénzt látod megint nem a saját életed éled
hanem a pénzét ez rossz vonal. törekedj mindenben az
egyensúlyra és csináld ami jó neked.
Sajnos én ezeken már régen túl vagyok. Én már kész idegroncs vagyok. Igaz nekem gyerekeim is vannak. Nagyon nem könnyü úrja talpra állni ezt csak az tudja aki benne van hogy milyen nehéz. Én sem tudtam milyen ez addig még nem vesztettem el a munkahelyemet. De nem lehet panaszkodni, kérdezni mert akkor darabokra szednek azok akik nem ismernek és nem tudnak rólad semmit de már elitélnek. Nem tudják mit élsz át nap mint nap,de ő szerintük csak nyavalyogsz. Velem legalább is ez történt.
Remélem te nem jutsz arra a sorsra amire mi.
02-26 17:12 vagyok
azt elfelejtettem közölni, előző válaszadóról jutott eszembe, hogy amikor anya engem kidobott, a bnőim valahogy ferde szemmel néztek rám....
egy (srác)haverom meg arra invitált, hogy fürödjek nála....
aki segítségre szorul, azt tényleg szétszedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!