Mi van velem? Minden nap sírok valamiért, általában este és sírva alszom el! Nem bírom már ezt!
Rengeteg rossz dolog van az életemben, amiket nem tudok feldolgozni és nem tudom túl tenni magam rajta. Az egyik anyukám halála, 2004-ben, a másik, hogy a testvérem értelmi fogyatékos, aztán apa mindig ideges, egyfolytában káromkodik, szinte félek, h mikor ordít le valamiért...
Egyáltalán nincs önbizalmam, ami volt is, teljesen eltünt, ( pedig mások szerint nagyon szép vagyok meg csinos ), de szerintem egyáltalán nem vagyok szép, utálok tükörbe nézni, nem azt látom, aki voltam, nem vagyok csinos, híztam egy csomot ( mások szerint nem ), járok edzeni, h leadjam kb nyárra...
Nincs célom! Egyáltalán nem tudom, miért élek... Még van egy évem érettségiig, attól is félek, hogy mi lesz, hogy alakul... Most nyár elején teszem le infóból és emelt angolból az érettségit...
Teljesen rosszul érzem magam, eddig mindig vidám voltam, mosolyogtam nagyon sokat ( ami mindenkinek nagyon tetszett, sőt mondták is, mennyire szeretnek, és milyen barátságos vagyok, h mindig mosolygok ), a suliban próbálom ezt az érzésem elfojtani, h nem jó semmi az életemben és megyek a csajokhoz hülyéskedni, nevetni, beszélgetni... de ők is teljesen másak lettek, mint amilyen voltak régebben...
Nem tudom mi van velem és mivel tudnék ezen változtatni, nem bírom már h ilyen szomorú vagyok és úgy alszom el, hogy sírok. Kb 2hónapja megy ez...
Mit tudnék csinálni, h visszakapjam a régi Énemet, h olyan legyek mint régen? :(
Most, kicsit gyerekesnek fog ez hangzani, de:
Vegyél elő egy papírt
Írd le a céljaid szépen piros betűkkel figyelemfelkeltően.
Pl.
1. Elmegyek szoláriumba
2. Gyönyörű barna leszek, 2009.x.x-re minden pasi elolvad tőlem
3. Lemegyek a konditerembe 2009.x.x-re x:x órára
4. 2009.x.x-ére gyönyörű, csinos, izmos leszek
5. Elmegyek úszni 2009.x-től x ig
6. Felszedem a Barnabárst (bocsi de jobb név nem jutott eszembe)
7. 2009.x.x-edikén ebben a buliban le fogom smárolni
na irkálj fel ilyeneket, és ha teljesítetted pipálgasd ki!
nekem rengeteget segített, sokkal jobb lett az önbizalmam:) és olyan boldogan pipálgattam.
mondjuk, nekem durvább volt a helyzetem. elütött egy autó, és nem volt rá sok esély hogy megmaradok.
na én akkor elővettem egy cetlit és felirtam
1. Lábam gyógyulása, tornáztatása akármennyire is fáj MEGCSINÁLOM!
2. Arcom masszírozása stb., hogy újra tudjak dolgozni rendesen. (nagyon fájt)
Na nekem ez segített!
6.
Köszönöm szépen!!! Nagyon rendesek vagytok!!!
Utolsó válaszoló! Nagyon örülök, hogy nem lett tartósan komoly bajod... remélem már meggyógyultál teljesen!
Én is próbálok erőt venni magamon...
Köszönöm!
Első vagyok.
A legkorábbi céljaim közé tartozott, hogy szerettem volna egy motort. Iskola mellett diákmunkát vállaltam, és hónapok alatt megkerestem rá a pénzt. Aztán egy saját lovat szerettem volna, akkor már volt rendes munkahelyem, sokat dolgoztam és sokat spóroltam, és meglett a ló is. Aztán már jó lett volna egy autó. Kinéztem álmaim autóját, és kiszámoltam, hogy ha kb két évig keményen melózok és spórolok, akkor meglesz a kezdő összeg, és elhozhatom az autót. De olyan célom is volt, hogy szerettem volna jól kinézni, ezért sokat edzettem egy konditeremben, és annak is meglett az eredménye.
Mindenkinek más céljai vannak, a lényeg, hogy legyenek!
full depressziós vagy, mint én
és most fagyit akarok enni.
mielőtt nem volt barátnőm, azért sírtam, mert egyedül voltam
aztán lett, és kb. egy hónapig boldog voltam
azóta folyton csalódást okoz nekem, folyton megbánt és nem is veszi észre, vagy ha igen, akkor meg kinevet: persze, hogy sokat sírok
az életben semmi sem alakul úgy, ahogy eltervezzük, semmi sem olyan szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!