Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tűnődtél már valaha azon,...

Tűnődtél már valaha azon, hogy egyszer, vajon hogy fogsz meghalni?

Figyelt kérdés
:S
2011. febr. 23. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Azon is gondolkodtam, hogy vajon ha ma kiteszem az utcán a lábam, lehet, hogy az lesz az utolsó..Hülye gondolatok ezek úgyhogy inkább koncentrálj valami jobbra szépre, és a jelenben élJ!
2011. febr. 23. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem merek rágondolni.
2011. febr. 23. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Még nem,de szerintem nem is kell ezen sokat gondolkodni!Akkor eljön amikor jönnie kell!Egyedül azt remélem hogy rövid halálom lesz(pl. szívroham) és nem hosszú(pl. rák)!
2011. febr. 23. 18:04
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
igen! én ugy tervezem hogy 2060-65 kőzőtt kivánok elpatkolni mert a halleyűstőkőst szeretném még pont látni. ha ez után még mindig nem halnék meg hogy nehogy vén bolond legyek aknákkal szorakoznék , 180-al száguldoznék stb...
2011. febr. 23. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Én öngyilkos leszek, ezt már általános iskolás koromban eldöntöttem. Nem vagyok depressziós egyébként, véletlenül sem. :) Úgy tervezem, hogy leélem az életemet, mondjuk max. 60-70 évet, vagy annyit amíg még egészségesnek érzem magam, nincsenek ízületi és egyéb fájdalmaim, mosolyogva és optimistán telnek a napjaim.. Aztán ha már látszik rajtam a testi/szellemi leépülés első jelei, akkor végzek magammal. Úgy gondolom, ha eldönthetem, hogyan és milyen életet éljek, a halálom módját is idejét is jogom van eldönteni. Mellesleg valami beteges szépséget is látok benne, hogy kioltom a saját életem. :D (De mondom, míg fiatal vagyok és van miért élnem, addig nem fogom megtenni, mert amúgy szeretek élni.)
2011. febr. 23. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, persze balesetek előfordulhatnak, de azért vigyázok magamra. Előző voltam. 20N
2011. febr. 23. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én remélem k*rvázás közben.
2011. febr. 23. 23:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Sosem tudhatod, mi vár, ha kilépsz az utcára. A minap mentem egy egyenes utcán kocsival, sok a kereszteződés, de mindenhol neked van elsőbbséged. Ahogy elhagyom az egyik kereszteződést, jön velem szemben az ismerősöm, intünk (helló), majd odaér a kereszteződéshez, és durr oldalról, a szomszéd utcából felkeni az ismerősömet a villanyoszlopra egy külföldi autó. Ha lassabban megyek engem sodor el...Ekkor eltűnődtem, hogy ennyi lenne sokszor az élet? Zenét hallgatsz, mosolyogsz, aztán "durr" és hirtelen csend...
2011. márc. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!