Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 20 éves fiú vagyok és csúnyána...

20 éves fiú vagyok és csúnyának érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éve nem volt kapcsolatom és nehezen tudok ismerkedni a lányokkal mert csúnyának érzem magam, ha egy lánnyal ki alakul egy fajta szimpátia és látom hogy érdeklem de mégsem tudom viszonozni mert csúnyának érzem magam( tetöltöl talpig szőrös vagyok amit apámtól örököltem és nem tudok megbírkozni a gondolttal hogy ilyen vagyok és engem ez zavar és félek ha meglátja ezt egy lány akkor mit szól amugy 4 éve ki se mentem strandra) szörnyűnek érzem magam
2009. febr. 14. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:

szia..

ha egy lányt érdekled,akkor őt ugy érdekled ahogy vagy.ilyenkor ne azon rágódj,hogy hogy nézel ki,mert ez nagyban lerontja a kisugárzásod.

és hidd el egy lányt nem az fogja érdekelni h szőrös vagy e..(egyébként ha ennyire zavar szőrteleníts...ez ne gátoljon az ismerkedésben..)

és biztosan van sok-sok jo külső tulajdonságod..Vedd észre ezeket is.És legyél magabiztosabb,így kellemesebb lesz a kisugárzásod is..

Sok sikert ;)

2009. febr. 14. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezzel foglalkoznod hogy szőrös vagy.Mindenki szőrös csak van aki borotválja magát.Vannak olyan lányok akik szeretik ha a fiú szőrös és ha a lány tényleg szeret téged akkor ez nem fogja zavarni.Engem sem zavar ha egy fiu szőrös :)
2009. febr. 14. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még annyit hogy legyen több önbizalmad biztos találsz valakit aki szeretni fog téged ugy ahogy vagy.

L/18

2009. febr. 14. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Van egy nagyszerű szer ami elnyomja az ilyesmiket, Tequila a neve.... :P hülye vagy ha csunyának érzed magad és azt hiszed hogy a lány aki szeret azt érdekelni fogja...
2009. febr. 15. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
blöffölj.. ne mutasd ki semmiképp, viselkedj nagyon magabiztosan! erre bukik minden lány..
2009. febr. 17. 10:30
 6/6 anonim válasza:

nekem pl. tetszenek a szőrös fiúk, jó őket simogatni, fimom puha

L/31

2009. máj. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!