Globális kérdezz-felelek, avagy mire vagy kíváncsi?
Bocsanatot kerek elore is, hogy nem sikerult egy normalis kerdest megfogalmaznom, de rajottem, hogy csak akkor olvassak el a kerdeseket az emberek, ha van benne valami..."ize", vagyis erdekesseg.:P
A kerdesem tehat igy hangzik:Tegyuk fel, hogy valaki azt mondja neked-akarmit megkerdezhetsz, megkapod ra az IGAZ valaszt. (Az akarmi alatt BARMIT ertek.:)) Jovovel kapcsolatos, mi volt a nagy bumm elott, holnap mi lesz az ebed, hany gyereked lesz, bejutsz-e a kiszemelt sulidba, letezik-e Isten stb.)
Te mit kerdeznel?Fontos, hogy csak egyetlenegy kerdest tehetsz fel, ami szamodra a legfontosabb, leginkabb szeretned tudni.
EEES: Mi az a dolog, amirol SOHA nem szeretnel tudni, amire NEM AKARSZ valaszt kapni? (ha van ilyen).
Sajnalom, ha hosszura nyult, de kerlek, azert valaszoljatok ra.:)
amit soha nem szeretnék tudni, az, hogy meddig fogok élni. inkább haljak meg véletlen, minthogy tudjam Xy:yx kor fogok eltávozni:S
amit szeretnék tudni, mit gondol rólam egy bizonyos ember.
mivel önző egoista dög vagyok a kérdésem úgy hangozna valószínűleg, hogy mit kell tennem, amivel biztos sikert érjek el, hogy boldog legyek?
azt nem akarom megtudni hogy mikor fogok meghalni. milyen kiábrándító lenne már számolni a napokat, és napró napra egyre jobban kétségbe esni.
amit meg szeretnék tudni az az, hogy elkövetkezhet-e az az idő, amikor minden igazságos lesz, nem lesz ennyi bűnözés és katasztrófa.
amit nem szeretnék megtudni az az, hogy mikor csapódik belénk valami..tehát..valami természetkatasztrófárol ne tudjak, ami véget vethet az életnek.
Eddigi életem legnagyobb szerelme is úgy érzett irántam, mint én iránta?
Amit nem akarok megtudni: Mi lesz Magyarországgal 100 év múlva...
Hi-hi.:) Jo ez a Magyarorszagos.
Amugy a valaszt sajnos biztositani nem tudom...De jo lenne elkepzelni, hogy barmit megtudhatnank, amit csak szeretnenk a kiszamithatatlan jovoveel, a bizonytalan multtal kapcsolatban.Nem?
Gondolkoztam,de nem jutott eszembe semmilyen kérdés.
Mert,ha csak igen-nem választ kapunk az nem jó...
Pl:Eljön a világ vége?Boldog leszek valaha?A fiam boldog és sikeres lesz?
Ha magyarázat és tanács is járna a válaszhoz akkor kérdeznék.......
egyébként nincs kérdésem......,akkor se ha tényleg lenne rá lehetőség!
Ami tuti érdekelne, az az hogy micsoda bennünk a "rossz"? Alapvetően hogyhogy nem tudjuk a (csak és kizárólag) a legeslegjobbat tenni? Micsoda bennünk a rossz?
Amit nem akarnék megkérdezni, hogy milyen lehetőségekről maradtam már le ami jól alakíthatta volna a mai napom. Jobbá tehette volna. :) (remélem érthető)
Egyszóval: milettvolnaha? :D ez nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!