Normális ami velem történik?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom elfogadni magam. Napi szinten órák hosszat sírok mert rondának érzem magam.Ha az utcán megyek, lehajtott fejjel sétálok. Gyűlölök az utcára menni..emberek közé. Már odáig fajul ez az "én ronda vagyok" dolog,h már az öngyilkosságra is gondoltam..egyik percben jó kedvem van a másikban meg öngyilkos akarok lenni. Mi ez? Mi történik?
14/L
2011. febr. 21. 19:57
1/7 anonim válasza:
Kamaszkor...Menj el pszichológushoz!
2/7 anonim válasza:
Foghatjuk arra is. :)
Hidd el, én se vagyok egy szépség. Mégis van barátom. Neked is lesz. A belső szépség elnyomja a külsőt. Vagyis: ha jókedvű vagy szebb leszel.
Így csak magadat ostromolod. Ha egy kicsit elhiszed magadról, hogy szép vagy, már szebb leszel! Próbáld ki. Tapasztalat.
3/7 anonim válasza:
Linkelj egy képet és megmondom h télleg az vagy-e vagy nem. :) 15/F
4/7 anonim válasza:
Ez nálam is így volt kamaszkoromban. Hajlamos voltam túldramatizálni a dolgokat. Például utáltam az orromat, én is sírtam miatta, pedig egyébként semmi különösebb baj nincs vele így visszanézve. Most 19 vagyok, és már teljesen jól érzem magam a bőrömben, lett önbizalmam, voltak barátaim, most is van egy 2 éves kapcsolatom. Szerintem sokan átmennek ezen ebben a korban.
5/7 anonim válasza:
Hiszed vagy sem én 14 évesen pontosan ugyanezt csináltam. Napiszintem mondtam anyukámnak, hogy most meghalok, megkéne halnom, a fejem is tiszta sápadt volt meg feketébe jártam inkább ráadásúl mindenkit szépnek láttam csak magamat nem, gyűlöltem magamat. Most, nem sokkal, de 3 évvel később (ha nem is szeretem még mindig magamat) semmi pénzért nem lennék "öngyilkos" jó az ahogy van. Gimnáziumban, meglátod, minden meg fog változni :) Ez egy természetes "szakasz" a tinikorszakban, legalábbis nálunk, ezekszerint :D
6/7 anonim válasza:
én régen csak azért jártam lehajtott fejjel az utcán, mert lány létemre féloldalas szőke hajam volt (most is az van), és nem annyira voltam kíváncsi az emberek reakcióira... most már tök poén látni, hogy milyen fejeket tudnak vágni :D
7/7 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és lány és nálam is hasonló, de nekem nem csak a kinézetemmel van a baj, hanem, hohy egyszerűen haszontalannak tartom magam, és úgy érzem, nem tudok kiemelkedő lenni semmiben. Én nem merek nappal sírni, ezért az éjszakát sírom végig. őszintén már csak azért várom a gimit, hogy legyen már egy barátom, vagy fiúm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!