Nagyon érzékeny vagyok, könnyen elsírom magamat. Hogy tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Ma 2-szer is sírtam.
1. Megbüntetett az ellenőr, mert lejárt a bérletem,és amíg írta a csekket,elsírtam magam.
2. Apu megvádolt, hogy elhoztam tőle szó nélkül egy zacskó ruhát. (ő külön lakik)
SEGÍTSETEK kérlek, mert 17 éves vagyok,és nagyon ciki, hogy ennyire nem tudom uralni az érzéseimet.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
2011. febr. 19. 19:13
2/10 A kérdező kommentje:
lány, és 17 éves
2011. febr. 19. 19:25
3/10 anonim válasza:
Segíteni nem tudok, de kiváncsi lennék hogy így is megbüntett az ellenőr?
4/10 A kérdező kommentje:
Addigra már megírta a csekket,úgyhogy igen. :(:@
2011. febr. 19. 19:42
5/10 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, de túl gyorsan abba is hagyom, pont annyi ideig sírok, hogy a szemem bepirosodik, és az arcom is -.-"
6/10 •ß• válasza:
Én meg pont ellenkezőleg vagyok,szinte semmin nem tudok sírni...sokszor meg is kapom hogy érzéketlen vagyok meg stb..úgyhogy ez sem a legjobb. :)
7/10 anonim válasza:
szerintem nem baj ha valaki ennyire érzékeny. aranyos inkább :)
8/10 anonim válasza:
hát én kb mikor meglátom , és megérinthetem a szerelmem mindig sírok pedig fiú vagyok..
18/f
9/10 anonim válasza:
nekem fordítva van 19 éves vok és már nem sírtam vagy 5-6 éve de a kérdésedre válaszolva nem tok mit írni
10/10 anonim válasza:
ja utolsó vok engem is megakartak büntetni a vonaton de nem adtam személyit és inkább leszálltam nem tud mit csinálni a keller
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!