Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehettem ennyir idióta?

Hogy lehettem ennyir idióta?

Figyelt kérdés

Végre sikerült elérnem hogy egyáltalán meghalgassanak egy állásinterjún, de valamiért a megbeszélt utca név helyett egy másik ragadt meg bennem, és természetesen ott kerestem az irodát. Azóta nem bírok lenyugodni, egyfolytában sírok, és nem hiszem el, hogy ennyire idióta vagyok. Te is követtél ekkora marhaságot? Vagy még nagyobbat?

Valamiért megvagyok győződve róla, hogy én vagyok az egyedüli a Földön, aki hibázni szokott.

2011. febr. 18. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Volna,volna.

Tudod, ha a nagyapámnak más lett volna, most két nagyanyám lenne! :) Igen, de most az a cél, hogy legközelebb ne keljen visszatérned az itt kapott válaszokra. Hol tart a melókeresés? Sok sikert, és jegyzettömböt.:)

Minden jót!

2011. febr. 25. 11:20
 12/15 A kérdező kommentje:

Teljesen értelek, ezután mindent jegyzetelni fogok.;D

Köszönom kérdésed, de sehogy sem haladok. Úgy tűnik,túl kevés vagyok mindenhová, nincs munka tapasztalatom, amim van, az csak egy sima érettségi.

Köszönöm a jó kívánságot, azon felül mindenkinek a válaszokat.

2011. febr. 25. 11:44
 13/15 anonim ***** válasza:
En visszaemlekszem, amikor az elso munkahelyemet kerestem. Es az istenert sem akart osszejonni. Attol feltem, hogy csomo idom el fog meni. Aztan vegul egy multihoz mentem. Es rajottem, hogy sokkal lazabb, mint a suli. Ugyhogy ha van ilyen iranyu aggodalmad, hogy nehez lesz, vagy nem fogsz megfelelni, vagy barmi ilyesmi, akkor azt felejtsd el gyorsan...
2011. febr. 25. 13:57
 14/15 A kérdező kommentje:
És mi a munka területed?
2011. febr. 25. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha te idióta vagy, akkor én már mi vagyok? Mert ez még semmi. Én is csináltam nagy marhaságokat. Nem is egyet. Az osztálytársam fiú, és hát hátba vágott, engem elöntött az ideg és szegénynek akkorát bevertem, akkor vettem észre amikor megtörtént. Ráadásul lány vagyok és pont a kiszemeltem (tetszik nekem) haverja. Nagyon gáz volt. A rokonaimat (valamelyikeket)nemrég ismertem meg a nyáron még, aztán a tesóm nevén mutatkoztam be véletlenül. Csodálkoztak, hogy ugyan az a nevünk. Volt már ezernyi marhaságom...
2011. márc. 1. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!