Gonosz ember vagyok?!
Egyre jobban kezd kibontakozni a "gonosz" énem...
Néha azt érzem, hogy milyen jó lenne megölni valakit...
Mostanában egy csomószor elképzelem azt, hogy megölök bizonyos illetőket...
álmaimban is csomószor ölök... és olyan jó érzés!!!
a vér látványa meg nagyon vonz!!!
múltkor rokonoméknál voltunk, ahol épp a "pulykavágással" végeztek, és a hóban meg ott látszódott a vérnyom...
fél órán keresztül kint voltunk az udvaron, de én le se vettem a szememet a vérről!
Most akkor mi van velem?!?!?!
18/F
Szerintem rokonlelkek vagyunk.
Valójában az emberi butaság az, ami nálam különféle esetekben kicsapja a végső biztosítékot és olyankor tudnék kifordulni önmagamból.
Ez viszont abszolút nem a "gonosz" kategória. A gonoszság az másban mutatkozik meg. Ezt fejtegethetném, mert én az vagyok, amit vállalok is.
Ez inkább a "beteges és társadalmilag nem elfogadott" kategória.
Szvsz amíg ez elméletben zajlik le nálad, nem pedig gyakorlatban, addig a frankó.
azért... :) leszűrni hogy rokonlelkek vagytok abból hhoyg szereti nézni a pulyka vérét::DD
emberek ez nem gonoszság. ez perverzség, esetleg, másrészt szerintem szimpla butaság amit majd kinő a kérdező.
unatkozik, éppen tinédzserkedik, aztán pont nem játszanak szadomazo szexet a tvben.
Szerintem is beteg vagy, amennyiben ezt komolyan írtad, és persze ne érts félre ez nem támadás az irányodba...
A másik ha komolyan gondolod ártatlant ne ölj meg azért :D:D Nézz sok Dextert és tanulj belőle (ne a mesét a sorozatot ;)) :D:D
hát gonosz az nemvagy de ez ijesztő...
menj pszihiáterhez(nem bántásból)
viszont ha nem akarsz megváltozni akk is!!!
ez bizti nem normális!!!
szia :)
hehh, ez nem gonoszság , én is ilyen vagyok, de én hozzá még boncolgatok is (volt már: csiga (valahol el kell kezdeni), kígyó, patkány, egér, macska , madár, tyúk és kacsa)és a barátaim perverznek, betegnek tartanak , ők tudják.jaj és azt mondták , hogy ha így folytatom nem lesz egy páciensem sem, mert én elvéreztetném őket(sebésznek készülök). Az egyik barátomnak gyakran vérzett az orra , de nagyon, és olyan jó volt nézni, ahogy csurgott neki patakokban :) na meg operációkat nézek! azok olyan szupik :D nézz te is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!