Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Na most meg mi a bánatot...

Na most meg mi a bánatot csináljak? Miért nem tud eldőlni a mérleg?!?!

Figyelt kérdés

Elküldtem a jelentkezést az egyetemre egy olyan szakra ami az álmom és már gyerek korom óta érdekel. Nyáron lesz a felvételi vizsga. Erre sokat kell készülnöm. Minden nap. Nem egy könnyű szakma.

VISZONT: pár hónapja még úgy álltam, hogy nem tudom befejezni rá a temérdek tananyagot erre a felvételire, így majd inkább a következő évben adom be. Ez változott. Sikerül befejeznem és nem is rosszul! Viszont amikor még úgy volt hogy ez nem fog idén sikerülni, akkor én beadtam a jelentkezést külföldi idény melóra. Nos...ERRE MOST KAPOM A LEVELET, hogy sikerült! Azaz, léphetek le májusban! Ez a meló egy egész nyarat tesz ki!

Na most vajon mi a bánatot kezdjek?!?!

Kezdjem el idén a diplomát, ami nagyon fontos meg az álmom is,

vagy

menjek ki erre a melóra dolgozni és halasszak egy évet?

Az a baj, hogy eléggé csóró vagyok és nem ártana, ha lenen lóvém az egyetemi évekhez.

MEGŐRÜLÖK!

Nem dől semerre sem a mérleg!!

Ja és öreg vagyok már...sajna nem 19.

25 (L) éves vagyok, azaz 1 hónap múlva 26 leszek....

2011. febr. 15. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A munkát is élvezném az biztos, mert egy jó és szórakoztató meló lenne. Az álmom nem késne emiatt, csak egyszerűen a korom szól bele. Most leszek 26, jövőre 27 és ha jövőre felvizek, akkor 28 évesen leszek elsős. Mondjuk nem baj, már ott tartok, hogy nem érdekel, csak egyszerűen már lázban vagyok a felvételi miatt. Ráadásul a felkészítő tanárom ezt nem tudja, hogy mekkora anyagi sz..rban vagyok és mivel hogy beadtam a papírokat a felvire az egyetemen már már várnak, mivel már ott is ismernek...aki vizsgáztatni fog engem ő is ismer..............nem akarok s...gget csinálni a számból.....

pénzem meg nincs, ami teljesen padlóra vág.....

2011. febr. 15. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Menj el melózni, a felvételire gyere haza, aztán halassz egy évet.
2011. febr. 15. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell halasztania, mert a munka csak nyáron tart. A felvételi ütközik a munkával - ha jól értem.

Ha papíron nincs is megkötés az életkort illetően (ének szak), mindenhol a fiatalokat részesítik előnyben, még akkor is, ha nem olyan jók. Mert ők még "alakíthatók", a 30 körüliek meg már családban, gyerekben gondolkoznak, és kevésbé is taníthatóak (állítólag). A pasiknál nem számít annyira az életkor, főleg a tenoroknál, mert kevés van belőlük. Lányoknál pedig jobb helyzetben vannak az altok. De én lírai szoprán vagyok, Dunát lehet velünk rekeszteni.

Mondjuk idősebb vagyok, mint te, eleve 25 évesen találtam ki, hogy operaénekes akarok lenni. És már akkor azt mondták, hogy ha egyből felvételire kész állapotban lennék, már az is késő lenne.

2011. febr. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!