Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki fogok esni a baráti körből?

Ki fogok esni a baráti körből?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdtem egy egyetemet, ahol megismerkedtem két lánnyal. Hamar barátnők lettünk, közös programokat szerveztünk, az elmúlt félév alatt nagyon megszerettem őket.

Nemrégiben megismerkedtünk az egyik lány régebbi barátaival, és azóta többször is összefutottunk már velük - aminek az lett a következménye, hogy a másik barátnőm összejött az egyik sráccal abból a "bandából".

Ez a srác az első lány párjának legjobb barátja. Magyarán a banda két legjobb barátja összejött az én két barátnőmmel - aminek örülök, tényleg, csak rosszul esik, hogy azóta kicsit háttérbe szorultam.

A két pár ugyanis gyakran szervez közös programot, felugranak egymáshoz, együtt mennek ide-oda hétvégente, de már eszükbe sem jut ezekre hívni engem. Persze hülyén is érezném magam egyedüliként a két boldog pár között, úgyhogy nincs is megoldás tulajdonképpen, de akkor is bánt, hogy így ki-kimaradok a találkozásokból...

Nem tudom, hogy mit tehetnék. Néha, amikor hallom, hogy a két barátnőm tervezgeti, hogy egyikük pasija azt ajánlotta, ugorjanak fel a másikhoz hétvégén, elszorul a szívem. Eszükbe sem jut, hogy én is ott vagyok...

2011. febr. 14. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Miért futsz olyan szekér után ami nem vezs fel,pótkerék akarsz lenni két pár között...
2011. febr. 14. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hívd meg a lányokat külön-külön csajos programokra, ahol kettesben vagytok, beszélgettek, meg szervezz néha olyat, ahol hárman vagytok együtt, a fiúk nélkül.

Ha elmondod nekik is, hogy hiányzik a társaságuk, biztos szívesen lemondanak a fiúkról egy-egy órára. Ki lehet bírni, sokaknak sikerült már a történelem folyamán. :DDDD

A fennmaradó szabadidődben ismerkedj más emberekkel is.

2011. febr. 14. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
szia! hát szerintem ha csak azért mellőznek, mert pasijuk van, akkor nem igazán a barátaid. sztem keress más barátokat... én leszek a barátod:)
2011. febr. 17. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:
a barát szó kicsit sokszor hangzott el:) előző vagyok
2011. febr. 17. 18:25
 5/5 anonim válasza:
Sztem ti nem vagytok barátok. De ne is bánkódj. Valószínű még sok ilyen ember lesz a te életedben is. Inkább keress más barátokat..
2011. febr. 23. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!