Lehetséges ilyen? Én tudok erre egy példát baráti kőrből, de valaki támassza ezt nekem alá legen szíves!
Szóval az lehetséges,hogy egy a közeljövőben megvásárolandó házra hitelt vegyek fel KISKÖNYVVEL?
A példa:
Barátunk házat akart venni. Bement a bankba és közölte hogy házat akar venni,erre szeretne hitelt felvenni. kapott is 7milliót,megvette a házat! na de ezt kiskönyvel csak így meglehet tenni?
nem tudom mennyire voltam érthető,ha nem,kérdezzetek,csak utána akarok járni mi volt enne a valóság alapja!!!
Köszönöm!
Kiskönyv = Alkalmi Munkavállalói Kiskönyv
Kizárt dolog, hogy egy normális bank munkahely nélkül adjon valakinek többmilliós hitelt!!!
Sőt, még azt is szokták nézni, hogy a munkahelyen több éve dolgozzon a hitelkérő!
De a te érdeked is, hogy stabil munkahelyed legyen, olyan fizetéssel, amiből törleszteni tudod a hitelt.
Ellenkező esetben az történik, hogy te évekig fizeted a törlesztő részleteket, és amikor nem tudod tovább fizetni, akkor elárverezik a lakásod (=elvész minden addig befizetett pénzed!)...
Kiskönyvvel még annyit sem tudsz keresni, hogy magadat eltartsd, kölcsönt a legnagyobb butaság felvenni rá!
hjjaaa és úy tudom kiskönyvvel még providentet sem lehet felvenni!
Sántított nekem valami...ezért kérdeztem itt meg!
meg lehet csinálni, de nyilván nem a kiskönyvét lobogtatta...
valószínűleg volt hiteltanácsadója, aki ellátta jó tanácsokkal és tudta honnan szerezzen munkáltatói igazolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!