Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Fontos! :' (11/L

Mit csináljak? Fontos! :' (11/L

Figyelt kérdés
Suliundorom van.Kitűnő tanuló vagyok vannak barátaim.Mégis suliundorom van már este sírok,mert reggel menni kell iskolába mit csináljak,hogy ne legyen suliundorom???:(
2011. febr. 14. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyon kedvesek vagytok vele, igazán!

Elárulom, hogy 29 éves vagyok, de a mai napig hatással van az életemre, hogy gyűlöltem iskolába járni. Az első napokban sírva rohantam vissza nagypapám karjaiba, hogy vigyen haza! Később sem lett sokkal jobb. A baj az, hogy nem jöttem rá, és még most sem tudom, hogy mi volt a problémám.

De nyugodtan rúgjatok csak bele még ti is! Gratulálok!

2011. febr. 14. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

13:39 es vagyok,

En bele rugtam a kislányba,csak megprobálni megértetni vele a dolgokat!lehet hogy ö megértette,vagy megérti,de te ugy latszik nem!

Amugy meg 28 éves anyuka vagyok,a fiam most megy majd iskolába,de ö sem szeretne,ugy ahogy oviba sem szeret jarni..es érdekes,a faim megérti,mit miert kell csinalni!!

es elmegy oviba,szotfogad,mert tudja hoyg nekem dolgozni kell menni,nem sir,csak mondja hogy utalja az ovit!!

2011. febr. 14. 14:14
 13/19 anonim ***** válasza:

14:14

Gondoltam nem kell külön odaírnom, hogy akinek nem inge.... te mégis felvetted.

2011. febr. 14. 14:15
 14/19 anonim ***** válasza:
nekem csak szarul esik az álltalánositás!!nem vagyok én gondolat olvasó sajnos!!
2011. febr. 14. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem általánosítottam. Azokhoz szóltam akik bántották, de lehet hogy rosszul fejeztem ki magam. Számomra egyértelmű volt, hogy aki nem volt bunkó annak nem szól.
2011. febr. 14. 15:32
 16/19 anonim ***** válasza:
majd a középsuliba még roszabb lesz... örülj hogy még ált iskolás vagy én mennyire lennék még az...
2011. febr. 14. 16:10
 17/19 Ikszdé xD ***** válasza:
Én 13,5 éves vagyok (8. osztályos, mert 6 évesen kezdtem a sulit) és én most érzem először, hogy suliundorom kezd lenni, de rajtam egy rövid vakáció segitene...nálad ez hogy van?
2011. febr. 15. 18:32
 18/19 anonim válasza:

Keress olyan dolgokat, amiket szeretsz csinálni:

teszem azt olvasás, internetezés, zenehallgatás, hobbidat... ami jobb kedvre derít

nézz vicces filmeket

suli előtt/suliba menet olvass vicceket

próbálj jó dolgokra emlékezni, amik a sulidban történtek

lehet, túlhajszoltad magadat a tanulással...

lazulj kicsit! de ne ronts 4 jegyet!

2011. febr. 15. 19:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!:)Mentek a zöld és a piros kezek is.

Ikszdé xD:én múlthét előtt voltam betegen itthon és még rosszabb lett.

2011. febr. 17. 12:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!