Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak? Fontos! :' (11/L

Mit csináljak? Fontos! :' (11/L

Figyelt kérdés
Suliundorom van.Kitűnő tanuló vagyok vannak barátaim.Mégis suliundorom van már este sírok,mert reggel menni kell iskolába mit csináljak,hogy ne legyen suliundorom???:(
2011. febr. 14. 13:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Esetleg meg kéne találni az undor okát.
2011. febr. 14. 13:24
 2/19 anonim válasza:
87%
kimondottan a sulitól vagy az összestől? mert ha csak ettől válts mindenképp mert kikészülsz. Ha mindegyiktől akkor az előző komment ;)
2011. febr. 14. 13:25
 3/19 anonim válasza:
67%
Kb még 7 évig bírnod kéne, aztán mehetsz dolgozni, de hidd el, nem lesz jobb az sem.
2011. febr. 14. 13:25
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem kérd meg szüleid, hogy egy hétvégére adjanak neked valami kemény munkát, egyből örülni fogsz az iskolapadnak.
2011. febr. 14. 13:26
 5/19 anonim ***** válasza:
90%

11 évesen kinek nincs? Nem kell úgy a szívedre venni a dolgokat. Tanulj és barátkozz ennyi ne csinálj apró dolgokból problémát. Arra bőven van még időd hogy aggódj.

Légy gyerek amíg módod van rá.

2011. febr. 14. 13:28
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
1et értek az előző válaszadóval ;)
2011. febr. 14. 13:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kéne bántani azt a kislányt. Attól mert gyerek neki is lehet problémája és ő is ugyan úgy megérdemli a normális válaszokat mint egy másik ember. Utolsó voltam.
2011. febr. 14. 13:33
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi nem utolsó hanem az előtti.
2011. febr. 14. 13:35
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

nekem is volt,tul éltem,most dolgozok,munka undorom is van,de menni kell,mert akkor nem lesz semmi sem itthon.

Tanulj csak föleg hoyg kitünö vagy,majd jön az az idö is mikor mar csak azert is suliba akarsz menni,hogy lassd azt a jo képü sracot,aki tetszik majd neked.

anyudnak is dolgozni kell,ö is jart iskolaba..ha nem dolgozna nem lenne étel az asztalon,nem tanulhatnal,mas gyermek ,meg nem teheti meg,mert nincs rá penz.!

Kivánom neked,hogy okos és ügyes legyél az iskolába,könnyebb lesz az életed,mikor majd az iskolaba tanultaktol,büszke lehetsz magadra nagy korodban.

cserelnek veled szivesen,de nem hiszem hogy az jo lenne neked!dolgozni es csaladot fent tartani nehezebb,mint tanulni..hidd el nekem!

2011. febr. 14. 13:39
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

ha vannak barátaid, jol tanulsz..mi a fenen bajod van?

Elárulom dolgozni, minden reggel munkába menni plusz gyereket neveleni sokkalta rosszabb lesz, örülj amig csak ennyi problámád van!!!!!

2011. febr. 14. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!