Mire gondolsz elalvás elött?
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 20:31
11/41 wolfud válasza:
alapjába véve 4 dologra
1. szerelmem
2. mivolt ma
3. milesz holnap
4. és a 5-ös lotto következő számaira hátha megálmodom, )(sosem lottozom, de azért várom)
12/41 anonim válasza:
arra, hogy "basszus már megint ilyen későn fekszem le, holnapra úgy fogok kinéni min egy zombi, de nem baj, mer ha most elalszom, akkor alhatok még 4 órát" utána megfogom a telefonomat elkezdek vele játszani, s óránként megállapítom, hoy aludni kéne. aztán felkelés előtt egy-két órával elalszom, és délután kialszom magam, ami miatt éjszaka újra és újra megismétlődika kis rituálém.
13/41 anonim válasza:
Én arra, hogy mennyi időt tudok vajon aludni, míg fel nem kel a kéthónapos fiam.
14/41 anonim válasza:
Én mindenfélére,általában világmegváltó ötleteken töröm a fejem,máskor meg a "szerelmemre" aki sajnos nem lehet az enyém:(
15/41 anonim válasza:
Először végig gondolom a napomat...Aztán egy srácra gondolok és nagyonszomorú leszek, inkább elalszok csak ne kelljen rágondolni......:S
16/41 anonim válasza:
arra, hogy végre vége még egy fársztó napnak a suliban és holnap jöhet ugyanez :S
17/41 anonim válasza:
Tv nézés közben szoktam elaludni, úgyhogy éppen az aktuális műsorra "koncentrálok".
18/41 anonim válasza:
Egy igazi álom szerű életre, amilyen a valóságban sose lesz. :(
19/41 anonim válasza:
Mindig elalvás előtt tovább mesélem a "történetem". :D
Egyik este általában kitalálom hozzá a szereplőket, elképzelem őket, meg hogy kb mi legyen a történet. És akkor így este elkezdtem mondani a fejemben és elképzelem, hogy mi hogy történik, szóval egy kicsit filmszerű is az egész. Aztán ebbe általában belealszom, szóval következő éjjel mesélem tovább, ha meg vége lesz, akkor újat találok ki. ^^ És ezzel egész jól elvagyok. :D
De van, hogy csak simán zenét hallgatok fülhallgatóval, és akkora arra gondolok meg figyelek.
Amúgy 14 éves lány vagyok.
20/41 anonim válasza:
Én a készülő regényemen töröm a fejem, mert így friss anyukaként elszállt az ihletem, de mindig olyan zombi vagyok, hogy két perc után szétesik az agyam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!