Mire gondolsz elalvás elött?
Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 20:31
2/41 anonim válasza:
Én is a szerelmemre. Aztán egy idő után belealszok a sírásba.
3/41 anonim válasza:
Én meg arra, hogy végre kényelmesen fekszem, lehet aludni:)
4/41 anonim válasza:
Először arra, hogy mit kell holnap tennem. Aztán egész addig míg el nem alszom egész addig az én drágámra gondolok.
Általában vele is álmodom :D
5/41 anonim válasza:
Én olyan kimerült vagyok az utóbbi időben, hogy nincs időm gondolkodni. Mihelyst a fejem a párnára teszem 2percen belül alszok. :) Egyébként mindig azokon a dolgokon pörög az agyam, ami épp foglalkoztat.
6/41 anonim válasza:
Valami unalmasra mert azt annyira unom,hogy elalszom tölle.
8/41 anonim válasza:
HA szerelmes vagyok akkor a kiszemeltemre ha nem és történt velem az nap vmi jó vagy rossz akkor arra
9/41 anonim válasza:
Hogy milyen teendőim lesznek holnap,és mit tanultam a mábol :)
10/41 anonim válasza:
Én sokakkal ellentétben sosem gondolok arra, hogy mi vár rám holnap. Inkább csak a szerelmemre szoktam (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!