Miért utálnak? Mit tehetnék? És hol szerezhetnék barátokat?
szia, keresőbe találtam ezt a kérdést, mert hasonló problémám van:( sőt még durvább, mert engem már tetlegesen is bántanak. Én se vagyok beszédes, de ha megütnek visszaütök, ez egyértelmű, van aki szerint így én is hibás vagyok, de hát nem fogom tűrni hogy valaki is megüssön.
A tegnapi naptól feldagad az arcom, anyukám nem enged iskolába, átakar vinni másikba.
A kérdésedre igazán nem tudom a választ, hisz ha tudnám akkor nekem se lenne ilyen rossz, de am nekem is ugyan ez van ha már kések akkor félve megyek be, meg ha mellé ülök néhány embernek akkor egyből hogy fúj menjek már. Pedig én se vagyok csúnya, nekem talán az öltözékem az ami nem tetszik nekik(kissé alternatív).
Szívesen beszélgetnék veled msn-en, ha van kedved írj nekem egy privit, hátha együtt könyebb lenne:)
16/L
Szerintem így nem lehet megtudni, miért nem bírnak, ahhoz személyesen kéne megismerni téged. De nekem is úgy tűnik, hogy érettebb vagy a többieknél és nem vagy az a csordaszellem típus.
Az alázgatást meg szerintem egyértelműen felveszed, hisz itt is megemlíted, max. nem úgy reagálsz nekik ahogy várnák.
Szerintem egy 5 év múlva, meg az egyetemen elmúlik ez a gondod, ha nem akkor tedd fel még egyszer ezt a kérdést majd ide és megoldjuk. :)
Engem is furának tartanak, talán mert képzőművész családból vagyok egy kicsi, pletykás városban.
Rólam pletykákat is terjesztenek, tök király.
Olyan pasik akik bántani akartak, de elmenekültem, terjesztik, hogy ribanc vagyok és két pasival szeretem, csak mert nem kellettek nekem.
véglények az ilyenek
Fel a fejjel! Tudom, hogy neked most a gimi az 'élettered', de hidd el mindjárt vége és utána már egyáltalán nem fog érdekelni mi történt középsuliban. Jön az egyetem ahol hasonló érdeklődésű emberekkel leszel körülvéve, úgymond tiszta lappal indulsz és majd csak nevetsz azokon akik régen piszkáltak. Tapasztalatból mondom :)
Nekem is nagyon kevés barátom van, de én amúgy se vagyok az a nagyon barátkozós, és bőven elég ez az 1-2, akikkel jórészt csak neten tartom a kapcsolatot, hiszen egyikük tőlem 200km-re, másikuk pedig Angliában él =)
Ha van kedved beszélgetni dobj egy privit :)
20/L
Kb mintha a múltamat hallanám.. :S :D
Értelmes lánynak gondollak a többi meg valamit nagyon irigyel tőled. Ilyenek az emberek, vagyis inkább a nők. Utálják azt akinek több jut, mint nekik. Agyi szintjükkel sajnos nem tudsz mit kezdeni, (azt már elitták) :DD de ne aggódj, hamarosan egyetemre mész ahogy gondolom és otthagyod a fenébe az egész csürhét, bár ott is lesznek partyribik meg éretlen gödények, de hidd el, meg fogod találni azt a társaságot ahová tartozol ;).
Csak maradj ilyen, és azokkal foglalkozz akik megérdemlik. Amúgy megdobhatnál egy priváttal és beszélgethetnénk ha szeretnéd :), ha nem akkor meg minden jót!
18/L
Szia!
Bár nem vagyok egy nagy pszichológus alkat, nekem az ugrott be ahogy olvastam a kérést, hogy szerintem te érettebb és egy icipicit visszahúzódóbb vagy. És ezt az osztálytársaid megérezték. Bár én nem vagyok abban a helyzetben mint te, én sem értem mi olyan jó abban ha a hülyüléseket túlzásba viszik, ezért szoktam csak ritkán osztálykirándulásokra járni. Én inkább elvagyok az én kis dolgaimmal, de szoktam barátkozni is. Esetleg próbálj ki valami szakkört amibe nincsenek benne az osztálytársaid (pl. olvasókör vagy valami).Őszintén sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!