Miért utálnak? Mit tehetnék? És hol szerezhetnék barátokat?
Szia! Szerintem nem Veled van a baj, hanem Velük!!! Örülj neki, hogy Te nem vagy cicababa (a szó rossz értelmébe). Ezek a lányok később semmire se fogják vinni! Idén érettségizel? Mert ha igen, akkor ezt a kis időt még bírd ki, utánna gondolom mész tovább tanulni, és oda ilyen embereket úgyse vesznek fel(gondolom ezek a lányok nem jó tanuók). Ott majd szerzel barátokat,akiknek hasonló az érdeklődési körük.
Kitartás!!!!!!!!
Szia! Nem benned van a hiba, a többiek játszák meg magukat! Nem tudom elhinni, hogy vannak még ilyen normális emberek is a világon, mint te! Nekem sincs egy barátnöm sem, az osztálytársaimmal sem tudok kijönni, inkább csak a felnöttekkel, akikkel normálisan/normális dolgokról is lehet beszélgetni, szóval át tudom érezni a helyzetedet. Keruld ezeket az embereket, ne ulj le melléjuk, ha nem érted veluk meg magad. Ne a suliban keresd a társaságot/barátokat, hanem a buliban vagy interneten, nem vagy koteles mindenkivel jóban lenni! Az egy teljesen normális dolog, hogy szereted a kutyákat és a zenét. Ne foglalkozz azokkal, akik ez miatt "kicikiznek" téged! Ilyen vagy, nem tudod megérteni magad a korodbeli értetlen "gyerekekkel", ahogy én sem. Keresd a felnottek és a szimpatikus emberek társaságát, és ne gondolkozz azon, hogy veled van a baj! Az osztálytársaid is idövel felnönek, vagy nem! Rendesen irigyellek, hogy ilyen normális lelked van, és ezen ne is próbálj változtatni, mert így vagy tökéletes, ennyi! Boldog lennék, ha ilyen öszinte barátnöm lenne, mint te vagy, nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak téged becsulni!
Lány voltam.
szia ha gondolod én szívesen barátkozok veled :) mert nagyon aranyosnak tűnsz!kb ugyan így vagyok én is de nem ilyen "durván"!
bár max ez is csak netes lenne...vagyishát attól függ hol laksz? biztos messze...:S mint minden norm ember.. ha gondolod irj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!