Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálnak? Mit tehetnék?...

Miért utálnak? Mit tehetnék? És hol szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Gimibe járok. Utál az osztályom. Pontosabban egykét gyerek, a többi meg velük röhög. Kezdem azt hinni, hogy tényleg én vagyok rossz, általánosban sem szerettek. Ott az volt, hogy én voltam a legjobb tanuló. Itt átlagos vagyok a sok zseni között... Sosem ártottam. Nem bántottam, nem csúfoltam, röhögtem ki egyiket sem, nem árultam el, nem "köptem" be, nem állok szemben. Ha kérdezem, nem mondanak semmit. Azt szajkózzák csak, hogy lógok. Van problémám, ami nem rájuk tartozik, igazolásom is van róla. Ha megmutatom, akkor: ilyet mindenki tud szerezni. Ha nem háziorvostól van, akkor már nem tudnak semmit... Pont azok mondják, akik gondolnak egyet és fociznak nyelvóra helyett stb. Nem akarom, hogy mindenki szeressen. Az bajom, hogy nem ülhetek le melléjük a padra, mert pfúúj (és akkor arrébb ugrik, mint az oviban kb). Nem merek bemenni egy órára, ha késett a vonatom, mert mindenki felhördül... De kéremszépen 18 évesek! Az illetőknek azért már 5 cm-s műkörme van, azt ígérgetik 16 évesen a barátjuknak, hogy többször nem csalják meg, a fiúk meg cigiznek, menők és nagyok... Nem vagyok ronda sem, sosem csúfoltak ilyennel. Gondoltam mindenre. Arra, hogy 2 évig az o.társammal voltam, de már előtte sem kedveltek... Vagy a szakítás miatt. De soha baj, sírás, veszekedés nem volt. Azt is hittem, azért mert nem vagyok jó. De 4-es az átlagon tanulás nélkül. Miért baj az, hogy más vagyok? Nincs műkörmöm, nem tapiznak a fiúk, nem sírok előttük, nem vagyok benne semmi rosszban, kicsit csendes vagyok. Viszont nem bírom az igazságtalanságot (meg is mondom), szóval, azért van bátorságom. Nem hülyülök, mert nem látom értelmét. Őszinte vagyok, nem bájolgok. Nem akarok kipróbálni minden fiút, és nem fekszem le az első randin. Nem a shoppingolás a hobbim, hanem a kutyázás, olvasás és a zene... Mindig csak piszkálnak, megalázni nem tudnak, mert egyszerűen nem figyelek. Talán az zavarja, hogy nem érik el amit akarnak? Azt vettem észre, hogy a felnőttek, és akik nem ismerik az iskolai elképzeléseket, azok nagyon kedvelnek. Főleg a felnőttek. Sokszor akik jóban vannak velem, olyanokat osztanak meg, amit senki másnak. Kutyázni nem tudok csak a táborban, mert itt nincs normális kutyaiskola, és felnőtt könyvtárba járok. Buliból (mert imádom az ilyesfajta zenét) elég nekem az iskolai, egyébként is tapasztalom, hogy ott nem túl intelligens a társaság. Van pár "barátom" netről, de vallom, ez nem az igazi. Hol tudnék még barátokat találni? Szerintetek is én vagyok a hibás? Mit csinálok rosszul? Mit kéne tennem? Én hajlandó lennék változni, de megalkuvásra, megalázkodásra, utánzásra nem. Velem van a baj?
2009. febr. 11. 16:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%

Szia! Szerintem nem Veled van a baj, hanem Velük!!! Örülj neki, hogy Te nem vagy cicababa (a szó rossz értelmébe). Ezek a lányok később semmire se fogják vinni! Idén érettségizel? Mert ha igen, akkor ezt a kis időt még bírd ki, utánna gondolom mész tovább tanulni, és oda ilyen embereket úgyse vesznek fel(gondolom ezek a lányok nem jó tanuók). Ott majd szerzel barátokat,akiknek hasonló az érdeklődési körük.

Kitartás!!!!!!!!

2009. febr. 11. 16:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Hát köszi, sajnos csak jövőre, és nagyon sajnálom, mert magát az iskolát imádom! Ők nem olyan rosszak, viszont széttanulják az agyukat. Ide mi külön felvételivel kerültünk be. De én viszont egy szó tanulás nélkül vagyok 4-es...
2009. febr. 11. 16:43
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Más osztályba nincsenek akik barátkoznának Veled?
2009. febr. 11. 16:57
 4/21 anonim ***** válasza:
98%
1et értek az 1válaszolóval.Nem benned van a hiba.
2009. febr. 11. 16:58
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy egyrészt nem sok időnk van szünetben, másrészt, ők ismerik a osztálytársaimat. Emiatt pedig az előitéleteket is rólam. És én meg azt hittem, nem érdeklek senkit, csöndes vagyok, és mégis milyen sokat folyik rólam a szó!... Persze van egykettő akivel jóban vagyok, de nekik már megvannak a "köreik".
2009. febr. 11. 17:03
 6/21 anonim ***** válasza:
97%

Szia! Nem benned van a hiba, a többiek játszák meg magukat! Nem tudom elhinni, hogy vannak még ilyen normális emberek is a világon, mint te! Nekem sincs egy barátnöm sem, az osztálytársaimmal sem tudok kijönni, inkább csak a felnöttekkel, akikkel normálisan/normális dolgokról is lehet beszélgetni, szóval át tudom érezni a helyzetedet. Keruld ezeket az embereket, ne ulj le melléjuk, ha nem érted veluk meg magad. Ne a suliban keresd a társaságot/barátokat, hanem a buliban vagy interneten, nem vagy koteles mindenkivel jóban lenni! Az egy teljesen normális dolog, hogy szereted a kutyákat és a zenét. Ne foglalkozz azokkal, akik ez miatt "kicikiznek" téged! Ilyen vagy, nem tudod megérteni magad a korodbeli értetlen "gyerekekkel", ahogy én sem. Keresd a felnottek és a szimpatikus emberek társaságát, és ne gondolkozz azon, hogy veled van a baj! Az osztálytársaid is idövel felnönek, vagy nem! Rendesen irigyellek, hogy ilyen normális lelked van, és ezen ne is próbálj változtatni, mert így vagy tökéletes, ennyi! Boldog lennék, ha ilyen öszinte barátnöm lenne, mint te vagy, nagyon sajnálom azokat, akik nem tudnak téged becsulni!

Lány voltam.

2009. febr. 11. 18:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom elhinni, hogy még vannak ilyenek, mint Te! :) Sokan mondták, hogy biztos engem irigyelnek. De hisz nekik mindenük megvan! Nem értem... A kutyákkal nem az a baj, hogy szeretem őket. Ez nem szimpla szeretet. "Kutyás" vagyok, így (sajnos) az emberek egy még ritkább körébe kerültem. Nekem a kutyákról szól az életem. Ül-fekszik-most-ugatott kettőt-megyünk sétálni-póráz-nyakörv stb. Nekik meg már elegük van, sokszor kell ilyenről beszélni (pl angol, etika stb). De legalább nekem van igazi "hobbim". Ha akarod, akár levelezhetünk is :D
2009. febr. 11. 18:42
 8/21 anonim ***** válasza:
97%

szia ha gondolod én szívesen barátkozok veled :) mert nagyon aranyosnak tűnsz!kb ugyan így vagyok én is de nem ilyen "durván"!

bár max ez is csak netes lenne...vagyishát attól függ hol laksz? biztos messze...:S mint minden norm ember.. ha gondolod irj privit :)

2009. febr. 11. 18:47
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
jah és 18/F :) (az utolsó commentelő)
2009. febr. 11. 18:49
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Ismét 18:17-es vagyok! Nagyon tudom értékelni azokat az embereket, akik tudják, hogy miért élnek! Ha te a kutyákért élsz, akkor ennek szenteld az életed, ne akarj plázacica lenni, mint a tobbiek! Nincs annál jobb dolog, hogy van valami, amitol jól érzed magad, soha nem tudja elvenni töle senki a kedved, és a te esetedben ez a "kutyázás"! Hajrá, és kívánok minél tobb sikert vele! :)
2009. febr. 11. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!