Erős bizalom hiányban szenvedek, mit kellene tennem? (F)
Figyelt kérdés
Minden téren,azt mondják jó hangom van mégse merek énekelni, aztán hát nőkkel kapcsolatban oda megyek én bárkivel bárhol simán beszélgetni, de csak úgy hogy véletlenül se vegye észre, hogy tetszik, a rákérdezés meg végképp a halálom. Ha pl táncolni kérek fel valakit és netalántán 1-2 nemet mond az lesújt az egész bulira és nem próbálkozok többet.2011. febr. 12. 22:02
1/6 anonim válasza:
Nem értem, ennek mi köze van a bizalomhoz. A leírtak alapján önbizalomhiányod van. Talán meg kéne tanulni helyesen használni a kifejezéseket.
Esetleg nem kell erre rágörcsölni, nem kell ezen gondolkozni és rögtön jobb lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni csak elírtam, bocs.
2011. febr. 12. 22:17
3/6 A kérdező kommentje:
Meg ha megtudnám ezt csinálni csak úgy, akkor eleve nem is lenne és nem kérdezősködnék itt.
2011. febr. 12. 22:17
4/6 anonim válasza:
Akármilyen módszert írnak, nem lesz jobb tőle. Ez a te fejedben dől el.
6/6 A kérdező kommentje:
Nyáron leszek 16
2011. febr. 14. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!