Rettenetes nagy onbizalomhiànyban szenvedek, hogy lehetne legyozni?
Figyelt kérdés
reszben talan a gyerekkoromra vezetheto vissza,na de ezt hagyjuk.. Fèlek mindentol,ideges leszek ha el kell mennem otthonrol,ha valami ismerossel talalkozok es leszolit,ha informaciot kell kernem valakitol,csak akkor kerek ha nagyon muszaj,kerulom az embereket.. Nem merem folhivni pl a dokimat,nem merek megszolalni tarsasagban,mert besulok.. felek autot vezetni,nemtudok egyedul semmit elintezni,mert felek az emberektol.. Belefaradtam,en nem voltam ilyen azelott,kb miota a ferjemmel vagyok,nincs 1 hangyanyi onbizalmam,.. Depis vagyok ez miatt, nagyon nagy teher lett ez nekem,nemtudok rajta atlepni,,.. Az meg csak ront a helyzetemen hogy nincs senkim,mert kulfoldon elek a kulfoldi ferjemmel (babank is van) es nincs senkim rajtuk kivul,nincs kivel beszelgetnem a dolgaimrol,amit neha jo lenne megosztani valakivel,es csak mindent magamban tartok,magam vagyok az osszes felelmemmel .. Magabiztos ,hatarozott , talpra esett no akarok lenni,amilyen azelott voltam.. 25 eves vagyok..2011. jan. 26. 15:03
1/4 anonim válasza:
Egy jó férj adna önbizalmat a feleségének. Miért nem kérsz tőle segítséget vagy tanácsot?
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
Mondtam neki mar tobbszor is,de kèptelen rà,nemtudom miert, mintha nem èrdeklnè ot.. ebben ra nem szamithatok :(
2011. jan. 26. 15:18
3/4 anonim válasza:
szia, ha akarsz velem beszélgethetsz (írj privit), igaz én sem vagyok az a majd kicsattanok az önbizalomtól, de teljes mértékben megértem a helyzeted, mert én is átestem ezen.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem lehet, hogy a férjed vette el az önbizalmadat?
Most komolyan, lehet, hogy folyton manipulál, bűntudatot kelt benned és azért lettél ilyen. Bár ez csak egy feltételezés, nem kell komolyan venni...
Érdemes lenne egy szakemberrel beszélgetned erről, egy pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!