Rettenetes lábszaggal mit lehet kezdeni?
Nem feltétlenül bőrgyógyászhoz, inkább belgyógyászhoz kéne menned. Váratlanul megváltozott testszakot, fokozott izzadást leginkább hormonális zavarok okozhatnak...
Addig levendulás termékeket próbálj, solutio antisudorica, sparsorium antisudorica.
csutakold meg minden este dezinficiáló szerekkel
és vegyél egy új bacteriocid tartalmú lábbetétet
vagy lábszag elleni sprayt
2 l vízbe tegyél 1 dl ételecetet, abban áztasd naponta legalább negyed órát. Hihetetlennek tűnik, de csodát tesz!!! Több napig használd. Az ecet megváltoztatja a bőr ph-ját, így a gombák elpusztulnak, és szagot szinte azonnal eltünteti.
Emellett a cipődet is fertőtleníteni kell, mert visszafertőzöd magad.
Próbáld ki, és jelezz vissza, hogy működik-e. Egy próbát megér :) Az eredményt garantálom!
Én mindenféle drága csodaszert kipróbáltam, egyik sem vált be. Aztán beszereztem Ukrajnából Tejmurova paszta nevü kenőcsöt, nevetségesen olcsón. Este be kell kenni vele, reggel kell lemosni. 1 kezelés után már elmult a lábszag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!