Mi az az egy dolog amit nem tennél meg semmi pénzért, semmilyen értékért?
Figyelt kérdés
Egy személy élete nem számít az értékhez, mert az úgy olyan nem fer lenne :D2009. febr. 11. 15:05
1/12 anonim válasza:
végülis nincs ilyen,vagy most nem jut eszembe, és a gyilkosság kilőve.
2/12 anonim válasza:
Nem adnám el a testem, és ürüléket sem ennék
4/12 anonim válasza:
Ha el kéne hagynom a szerelmemet örökre.
5/12 anonim válasza:
Én is a kutyáimat és a szerelmemet! Najó ez kettő :D
6/12 anonim válasza:
Hát pl. sosem ennék pókot... De még nagyon sok minden van amit semmmi pénzért nem tennék meg...A pénz nem boldogít....:P
Na és te kedves kérdező?:P
7/12 A kérdező kommentje:
De udvariasak vagyunk :D:D:D:D
Én semmi pénzért semmi értékért nem válnék meg a szeretteimtől. Hihi cseles mi, mert egy dolgot mondtam de magába foglal sok mindent :D
Jah amugy az a pókos cucc. Pfujj. Én sem. :D
2009. febr. 11. 17:02
8/12 anonim válasza:
Hát az én édes kincsem gyöngyöm gyöngyvirágszálam kiskutyámat nem adnám senkinek oda. Puli, és már sok ajánlatot kaptunk juhászoktól. Ja és a családomat sem áldoznám senkiért/semmiért.
9/12 anonim válasza:
Nem törölném ki soha a regényeimet a gépemről, és nem törném össze a cédéket, amire kimentettem. :)
10/12 anonim válasza:
Én eléggé iszonyodok a pókoktól de egy húszezresért megenném.
Én embert nem ölnék semmi pénzért, nem bántanám a patkányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!