Egyedül beszélek. Kezdek megbolondulni?
Figyelt kérdés
Amikor egyedül ülök a szobámban mindenen jár az agyam. Először csak gondolkodok, oszt azon veszem észre magam, hogy hangosan beszélek. Egy fél éve tűnt fel nekem is. 20 éves koromra elmentek otthonról? Amúgy vannak barátaim, családom kikkel tudok beszélgetni ha akarok...szóval nem a magány miatt.2011. febr. 12. 16:41
11/11 A kérdező kommentje:
Hűűű én meg azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen...kicsit megnyugodtam.
Az utcán én is szoktam magamban dumálni.
Ott kezdődik nálam a probléma, hogy sokat elmélkedek mindenről. Főleg, hogyha tanulok valami ujjat. Olyankor sokszor mintha egy partnernek mondanám el mindezeket. Sajnos, sokszor ez az elmélkedés átmegy dumálásba. Még úgy érzem, hogy tudom kontrollálni...remélem, hogy ez így is marad.
2011. febr. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!