Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme az életemnek?

Van értelme az életemnek?

Figyelt kérdés
Sokan bántanak,mert én nem szólok le valakit mondjuk..vagy nem vagyok szép,(mondjuk úgy hogy ocsmány vagyok)Egy rakás szarra szívesebben nézek rá mint mondjuk a tükörképemre.Dagadt vagyok.Semmi önbizalmam.Utálok kimenni az utcára emberek közé.Egyre többet lógok suliból,mert nem akarok emberekkel találkozni.Nagyon félek tőlük.Nem merek témákhoz hozzászólni mert félek hogy kínos csend lesz.Nagyon sokszor fontolgattam az öngyilkosságot,vagy hogy valami kárt tegyek magamba.Mert úgy legalább figyelnének rám.Most is az öngyilkosságon gondolkodom de félek megtenni.Én ezt nem akarom már folytatni.Én túl érzékeny vagyok az élethez
2011. febr. 10. 12:34
 1/8 A kérdező kommentje:
15/L
2011. febr. 10. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

csak te tudsz változtatni ezen , ha nem tetszik hogy "dagadt vagy" (amit kétlek , csak önbizalomhiány) akkor sportolj valamit

biztos van valami amit szeretnél csinálni nem ? valami hobbi?

foglald el magad ezekkel és ne figyelj a többi emberre , a legtöbben 20-as éveikben jönnek rá hogy nem csak a felszínes dolgok a fontosak

és próbálj olyan emberekkel jóban lenni akik hasonlóak mint te

2011. febr. 10. 12:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem,hogy ha fizetnének se lennék olyan mint a mai fiatalok.Nem szeretnék cigizni nem akarok bulizni...semmit.Szeretnék végre kikerülni a gimiből és új életet kezdeni.Énekversenyre menni annyi célom lenne...istenem.De annyira nagyon messze van a gimi vége hogy nem tudom megérné-e ez az egész.
2011. febr. 10. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
sportolok aerobic-ozok De az a baj hogy kajálásba folytom a bánatom,és erről nem tudok leszokni sajnos..:(
2011. febr. 10. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, 15 évesen minden lány így érzi, és valóban, később jön rá, hogy kár volt a sok para, vannak a külsőnél sokkal fontosabb dolgok is. Hiába szoborszerűen szép valaki, ha 1 értelmes mondatot nem tud kinyögni. Körzeti beutalhat a pszichiáterhez. Gyógyszert ne szedj, beszélgetéshez ragaszkodj! Tegyél meg mindent, amit tudsz azért, hogy jól érezd magad a bőrödben! Az életnek alapból nem hiszem, hogy lenne értelme - azt mindenki maga kell, hogy adjon neki. Hülyeség lenne 15 évesen kiszállni! Nézz meg pár sztárt, milyen kis bénák voltak tiniként, és ma milyen jól néznek ki! Ez simán változhat! Duci volt - dögös lett, pattanásos volt - gyönyörű lett, stb. Nem tudhatod, nem tartogat-e Neked is ilyen változást az élet!
2011. febr. 10. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Biztos vagyok benne, hogy semmi baj sincs veled "csak" önbizalomhiány. Én is így voltam általános iskolában: egyetlen egy igaz barátom sem volt, nem tudtam megnyílni embereknek, féltem hozzászólni a témákhoz mert rosszabbnak, kevesebbnek éreztem magam!

Inkább legyél büszke magadra, hogy Te nem cigizel, bulizól. Később ezek értékeknek fognak számítani:)) Képzeld el a hetekben találkoztam egy nagyon helyes pasival a villamosom és kapásból megkérdezte, hogy dohányzom-e! Annyira örültem, hogy azt mondhattam, hogy nem. Szóval egy értelmes embernél számítanak ezek.

Ami nagyon fontos, hogy fektess hatalmas hangsúlyt a tanulásra(hogy ne ott végezd ahol az osztálytársaid fogják) és ha érdekel az éneklés akkor menj el egy külön énektanárhoz:)) Hidd ez talán ez önbizalmat is fog adni...

Az pedig, hogy ducinak érzed magad..az aerobic kapásból jó megoldás:) Mellette még egy kis futás esténként és ha jobban odafigyelsz olyan apróságokra, hogy 6 után nem eszel simán leathatod a felesleget:)

De hidd el a siker nem ezen múlik hanem az önbizalmon!! Ha elhiszed, hogy szép és okos vagy akkor mások is elhiszik és keresni fogják a társaságod!

Most nézd meg ezt a lányt: /tényleg minden csak az önbizalmon múlik/-nem hiszem, hogy Te csúnyább lennél..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

L/19

2011. febr. 10. 13:18
 7/8 anonim ***** válasza:
*bulizol
2011. febr. 10. 13:19
 8/8 anonim válasza:
Msn? 16/F Privátba írd meg a címed.
2011. febr. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!