Szégyen az ha egy fiú sír?
Figyelt kérdés
19éves vagyok és mostanában elég sokszor sírok. Szégyellnem kellene??2011. febr. 9. 21:05
11/18 anonim válasza:
temetésen, és a hagymától. Máskülönben gáz lehet. Na ok, 1x-1x véletlen, de a több az már gáz. Ezt a szokást hagyd meg a lányoknak. Hiába vakerják, hogy aranyos stb., elhiheted, gáz dolog.
12/18 anonim válasza:
nem az. Bár férfiasabb az, aki nem sír, az egyszer tény...
13/18 A kérdező kommentje:
Nem fizikai a probléma úgy értem nem azért sírok mert elestem vagy valami ilyesmi hanem lelki, nagyon rosszul vagyok január óta nagyon rosszul megy minden és nagyon ki vagyok és ezért néha.
2011. febr. 13. 10:26
14/18 anonim válasza:
Nem szégyen. Van egy barátom, aki az utóbbi időben nagyon rossz passzban volt. Rengeteg problémája akadt otthon is, iskolában is, meg úgy globálban. Ezért egyszer félrehívtam, bár mindenkit elkergetett, aki meg akarta tudni, mi baja van. Nekem furcsa mód elmondta. Sétáltunk és közben mindent elmondott nekem. Olyan dolgokat is, amiket a legjobb barátjának, az öcsémnek sem. Sírt is, és nagyon meglepődtem, mert ő egy eléggé magabiztos ember.
De nagyon örültem neki, hogy mer előttem sírni, őszinte volt teljesen és segítettem neki.
Nem szégyen, talán inkább bátorság.
15/18 anonim válasza:
Előző vagyok, kihagytam, hogy lány vagyok, szerintem ez is számít.
16/18 anonim válasza:
Szerintem egy férfi nem attól férfi hogy nem sír, hanem attól hogy van annyira értelmes, hogy tudja, nem ettől válik valaki férfiatlanná. A férfiak nem félnek semmitől, tehát az érzelmeik kimutatásától sem.
17/18 anonim válasza:
Nem gond, amíg nem nyilvánosan csinálod. Az igazi férfi kívül kemény de belül lágy sztem
18/18 anonim válasza:
Ez a stressz miatt abszolút természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!