Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi életed legnagyobb hibája?

Mi életed legnagyobb hibája?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

Talán az, hogy túl tökéletes vagyok, és nincsenek ilyen lelki problémáim, mint az előttem szólóknak.

(Előre is köszi a lepontozást. :) )

2009. febr. 10. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
63%

én is igy vélekedtem magamrol még régen de belelogott a bilibe a kezem és felébredtem,majd fel ébredsz te is te önimádó b..i!

ÉN IRTAM AZ ELSÖT!

2009. febr. 11. 22:57
 13/17 anonim ***** válasza:
5%

Kedves lelki problémás első válaszoló!

Neked utólag is köszönöm a lepontozást. Ismét megnevettetett a lelkileg szegény emberek viselkedése, mikor az elfolytott gátlásaikat egy számítógépen keresztül intézik, és "bosszúból" lepontozzák a másikat. Micsoda elrettentő ereje van ennek, mi?!! :DDD

Biztos sokat fogsz ezzel ártani nekem, kis ágybavizelős olvtársam. Majd sírd el máshol is a véleményedet, hátha akkor is tudok rögöni rajtad. :))

Gondolom ez minden örömöd az életben, hogy megnyomhattad azt a gombot. Gratulálok hozzá, nyomorék! Csak így tovább. :DDDD LOL

2009. febr. 13. 09:29
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Na de kérem!!!

Ez az oldal nem erre való! Ne sértegessétek egymást!

2009. febr. 13. 09:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az volt, hogy hagytam magam kihasználni egy nálam sokkal idősebb pasinak, aki ezzel viszaélt. Meg az, hogy megbízom mindenkiben. Az is, hogy ha van valami problémám nem bírom magamban tartani, tanácsot kell kérnem akkor is, ha nincs rá szükségem. =(
2009. febr. 22. 00:56
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem foglalkoztam eleget a tanulással.
2009. ápr. 12. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 02-13 09:29

Eszednél vagy "ember"?

2009. ápr. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!