Mi életed legnagyobb hibája?
Libabőrös lettem az első választól:
ugyanez történt velem hét éve!
Egyébként a válasz: a rendszeresen hosszabb-rövidebb időre visszatérő alkoholizmus
Volt egy barátnőm ovodás korom óta,de jóba lettem egy hülye csajjal,és az igaz barátnőmet meg otthagytam. Nem is kértem tőle bocsánatot vagy valami,a hülye csajt meg mikor megismertem,nagyott csalódtam.
Erre mondják,hogy járt utat járatlanért el ne hagyj.
Amúgy úgy vagyok vele,hogy mindenből lehet és kell tanulni,és nem bánok meg semmit.
Néha már úgy érzem, hogy maga az, hogy megszülettem, pedig annyiraannyira szeretnék boldog lenni :(
De amúgy az, amikor jóba lettem a volt legjobb barátnőmmel. Kikészített teljesen, rászoktam a cigire, az alkoholra, net-függő lettem, elhanyagoltam a családom, a macskáim és ami a legrosszabb rajta kívül minden ismerősömet/barátomat. Mikor a végén csak úgy otthagyott, teljesen összetörtem, és azóta nem bízok meg senkiben :( Az egyetlen vigaszom, a mostani barátom, akit nagyon szeret és én is nagyon szeretem őt, viszont félek, hogy megint abba a hibába esek, mint régen :(
Az első válasz engem is ledöbbentett.. na ez olyan, hogy.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!