Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi életed legnagyobb hibája?

Mi életed legnagyobb hibája?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem az volt hogy kölcsönadtam az automat és a legjobb barátom meghalt vele.ha vissza lehetne pörgetni az idöt ezt nem tenném meg ujra!!!!!!
2009. febr. 9. 16:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok kicsi van. Az egyik, hogy gyermekkoromban összevesztem nagymamámmal, mert alkoholista lett és nem szóltam hozzá 1,5 évig. Ma már nagyon jóban vagyunk,cinkostársam lett! :) És persze már meggyógyult,de sose bocsátom meg magamnak, hogy 1,5 évet elvesztegettem az eggyütt tölhető rövid életből.
2009. febr. 9. 17:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Libabőrös lettem az első választól:

ugyanez történt velem hét éve!

Egyébként a válasz: a rendszeresen hosszabb-rövidebb időre visszatérő alkoholizmus

2009. febr. 9. 17:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos az, hogy felelotlenul vallaltam gyereket. Persze sok gyerek szuletik igy, mint az enyem, nem is akarok panaszkodni, kulfoldon elunk, nincs hianyunk semmibol, es egeszsegesek is vagyunk, de megis, nagy fajdalmam ez az eletemben, hogy nem ugy vartam egy kicsi babat, ahogy az a nagykonyvben meg van irva.
2009. febr. 9. 18:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy elszöktem itthonról egy teljes hétre. Bár már délutánra tudtak róla a szüleim meg a többi napon telefonáltunk is velük, de mégis kérhettem volna az engedélyt. Bár ez csekélység az előzőek mellett. Lesz ennél nagyobb hibám is sajna, ember vagyok én is.
2009. febr. 9. 18:34
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

Volt egy barátnőm ovodás korom óta,de jóba lettem egy hülye csajjal,és az igaz barátnőmet meg otthagytam. Nem is kértem tőle bocsánatot vagy valami,a hülye csajt meg mikor megismertem,nagyott csalódtam.

Erre mondják,hogy járt utat járatlanért el ne hagyj.

Amúgy úgy vagyok vele,hogy mindenből lehet és kell tanulni,és nem bánok meg semmit.

2009. febr. 9. 18:34
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy évekig képtelen voltam lezárni egy működésképtelen kapcsolatot, ami idegileg totálisan kikészített. Ettől szenvedélybeteg lettem és borzasztó dolgokat csináltam és csináltak velem. Közben rendesen eljárt felettem az idő, és most már azzal telnek a napjaim, hogy bánom az elmúlt éveket, de nagyon..
2009. febr. 9. 19:38
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Egy éve a barátnőm szilveszterkor az egyik osztálytársam nyakában talált full részegen. Gusztustalan voltam, soha nem fogom megbocsájtani magamnak...
2009. febr. 9. 19:49
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Az hogy kipróbáltam a füvet, és leépítettem a normális kapcsolataimat, akik ezerszer jobb emberek, mint azok a számító SENKIK! Hasonlóan nagy hibám az is hogy hiszek az emberekben/embereknek... :(
2009. febr. 9. 22:02
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

Néha már úgy érzem, hogy maga az, hogy megszülettem, pedig annyiraannyira szeretnék boldog lenni :(

De amúgy az, amikor jóba lettem a volt legjobb barátnőmmel. Kikészített teljesen, rászoktam a cigire, az alkoholra, net-függő lettem, elhanyagoltam a családom, a macskáim és ami a legrosszabb rajta kívül minden ismerősömet/barátomat. Mikor a végén csak úgy otthagyott, teljesen összetörtem, és azóta nem bízok meg senkiben :( Az egyetlen vigaszom, a mostani barátom, akit nagyon szeret és én is nagyon szeretem őt, viszont félek, hogy megint abba a hibába esek, mint régen :(

Az első válasz engem is ledöbbentett.. na ez olyan, hogy.. :S

2009. febr. 10. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!