Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetne minden újra a régi?

Hogy lehetne minden újra a régi?

Figyelt kérdés

Újév óta teljesen magam alatt vagyok. Azt érzem h a családom ellenem van, folyton csak a vita megy, a koliba ahol vagyok nem jövök már olyan jól ki a szobatársaimmal mint eddig, a barátommal is csomót veszekszem. Nagyon stresszes vagyok a suli miatt, mert 3 kis érettségim és egy nagy lesz az éven, amire a felkészülésem sem megy jól.. egyszerűen nem sikerül és teljesen le vagyok vele maradva. Folyton idegeskedem, stresszelek, azon gondolkodom h nincs időm semmire persze próbálom beosztani. Sokkal érzékenyebb vagyok mint eddig. Azt érzem h a szobatársaimhoz mintha megint az elején be kéne illeszkednem.. mert nem fogadnak el.. beszéltünk már erről elmondták a problémájuk de nemsok minden változott.. részben velem van a baj mert nem veszem a poént annyira mint régen.. a barátomnak ha elmondom a bajomat akkor azon izél h neki folyton a bajaim kell hallgatnia.. holott nem tudom elmondani senkinek úgy érzem rá számíthatok és elmondhatom de őt is ezzel basztatom..mintha senkim nem lenne. Tök vidám pörgős voltam most meg teljesen magam alatt vagyok, nem tartom magam csúnyának de sokkal kevesebb az önbizalmam mint régen..5 percenként sírék mindenen és úgy kell visszafogni magam.Nem tudom mit tehetnék.. mindenért lebaszást kapok, egyszerűen semmit nem értek meg mintha megint kamasz lennék akit mindenki bánt..és újra fel kéne nőnöm és beilleszkednem h elfogadjanak.. ez nagyon szar.. semmi támogatást nem érzek, akinek kitudnám magam sírni,aki úgy igazán szeretne..vagy mellettem állna.. semmi ilyesmit nem érzek..és teljesen egyedül érzem magam.. már a koliba sincs kedvem visszamenni.. mit tegyek h minden újra a régi legyen? próbálok pozitív lenni de vagy nem sikerül vagy ha az vagyok megint elbasszák a kedvem vagy megint megkapom h milyen "szar" vagyok..

L/17

2011. febr. 6. 16:13
 1/1 Mentifantezsvér ***** válasza:
Sajnos a könnyű vidám évek elmúlnak és muszály helyt állnunk a nehezebb időszakokban :) hidd el hogy minden jobb lessz idővel :D tudom hogy régi mondás hogy egyszer lent máskor fennt de igaz :) a lent után mindíg van fent csak kikell tudni várni :)
2011. febr. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!