Segíítség! Miért rohan így az idő?
Ebben az évben leszek 27 éves ..és úgy érzem ..elloptak az életemből kb 8 évet ..
Mert jött a 18 ..aztán a 20 ..és aztán menthetetlenül és megállíthatatlanul száguldottak az évek..
És ez engem elkeserít :( Sose gondoltam korábban h zavarni fog de most nagyon!!
Szeretnék úja szalagavatót, keringő ruhában táncolni, diák kori szerelmet(ami sose volt:( ), bulizni szórakozni járni, ahogy minden normális 18-20éves ..
És lassan már a családalapításon kéne törnöm a fejem ,néha eszembe is jut ..de akkor kétségbeesek ismét ..
Na meg egy pasi sose öreg -de tényleg 70 évesen is lehet gyerekük, egy nőre meg 30nál már azt mondják -'ez se mai csirke' -és ez IGAZSÁGTALAN!!!!!
CSak én vagyok ezzel így h ennyire zavar? :S
Engem is rohadtul zavar, én pár hónap múlva leszek 30 éves. Mivel a nappali fősuli kimaradt, ezért a bulizós korszakomat is aránylag későn 25-27 évesen éltem meg.
Szóval csúszásban vagyok. És igen, lassan a családalapításon kellene gondolkodnom. Megjegyzem nem is tudnék nem gondolkodni rajta, mert a volt osztálytársaimnek már mindnek van minimum egy gyereke, lakása (más nem hitellel), de elindultak valamerre. Én meg csak vagyok. Ismerkedni sem lehet igazán sehol.
élni sose késő:) szalagavatót tényleg nem kaphatod újra, de bulizni járhatsz...
késő a gyerekvállaláshoz? kit érdekel mit mondanak? én 30 alatt hallani sem akarok gyerekről. persze, arra vigyázz hogy biologiailag ne csússz ki az időből, de az azért még odébb van pár évvel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!