Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az értelme az életnek?...

Mi az értelme az életnek? Minek kell itt poshadni ezen a bolygón, ahol úgy hozta a sors, hogy minden lehetőségtől el voltam/vagyok vágva, az idő meg csak üresen rohan mindig?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nem reklámozni akarok,de nézz utána a gothic témáknak.Ott talán megérted. www.goth-oldal.5mp.eu
2009. máj. 13. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik el lehet menni. Ha viszont nem menekülsz, akkor egész sokat ki lehet itt hozni a dolgokból.
2009. máj. 13. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőség mindig ott van mint ahogy a nap is egyformán süt mindenkire.

Egyébként átérzem a kérdésed lényegét néha én is igy érzek.

A lényeg hogy magadnak kell a magad életet irányitan ,magadat kell boldoggá tenni.

Ez egy kihivás.Egy kaland

Amúgy amikor depis vagyok magamra zárom otthon az ajtot és gondolkodom,szenvedek,sajnálom magam stb.

De nem tart örökké.Ez biztos.

Van az a dalszöveg h Ha nem hiszed el h az életed ajándék nézd meg jobban h élnek anyádék. És ez igaz!!!!

Hozzájuk képest király az életem .A gyerekemé meg az enyémhez képest.

Ajánlom h minden napra csempéssz az életedbe egy kis jót

Aztán lassan bővitsd a repertoárt és majd átbillen a mérleg....

2009. máj. 13. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi az élet értelme?

Az emelkedés.... szerintem. Nem a süllyedés.

Majd ha megérted, hogy ezen a bolygón nem csak poshadni lehet, akkor már jó úton jársz. Egyetlen lehetőségtől sem vagy elvágva sohasem, legfeljebb egy bamba sz-r vagy és nem veszed észre a lehetőségeket.

2009. máj. 14. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!