Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ennyi elfuserált...

Miért van ennyi elfuserált gondolkodású ember?

Figyelt kérdés

feljövök ide és kb mindenhol a saját magát sajnáló emberek írásaival találkozom

én nem szoktam kiírni kérdéseket általában, inkább tapasztalatokat osztok meg, olyan témákban ahol jártas vagyok

na de ez a:

- jaj elegem van az életből, legszívesebben öngyilkos lennék

- úristen, nemér semmit az életem

- nem kellek senkinek

nem unjátok még???

sokszor én is belesodródom a rosszba, gyakran sajnos depressziós vagyok, pszichológusom nyugtatókat írt fel

DE!

soha nem akarok öngyilkos lenni, mert valamiért folyton küzdök

de sajnos itt már a 10en éves kislányok és kisfiúk már akkor halálközel érzik magukat ha éppen nem az van amit szeretnének

ideje lenne megtanulni, hogy az élet nem habostorta és igenis meg kell küzdeni a jóért!

köszi, hogyha valaki végigolvasta csak most lett totálisan elegem

2011. febr. 2. 23:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ők még nem szoktak hozzá az élet nehézségeihez, ezért dobálóznak a szavakkal, hogy depis vagyok, öngyi leszek stb.

majd idővel rájönnek ők is, hogy ettől sokkal nagyobb problémák is vannak, valószínű kapnak még ők is sokkal nagyobb pofonokat az élettől, akkor majd csak röhögni fognak a mostani gondjaikon, hogy milyen kis semmiségek voltak.

kamaszként én is egetrengető problémának láttam az akkori bajaimat, és tényleg letargiába estem, csak mert patta násos voltam, kicsi volt a mellem.

aztán rájöttem, hogy ezek nem is voltak olyan óriási problémák.

2011. febr. 3. 00:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
és bizonyára én is itt siránkoztam volna a hatalmas, egetrengető problémáimon, hogy nem értenek meg otthon, nincs elég rongyom, amit felvegyek, csak akkor még nem volt internet, ill. nagyon keveseknek. :)
2011. febr. 3. 00:30
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
A pszichológusod hogy ír fel nyugtatót neked?Mit kamuzol?
2011. febr. 3. 01:16
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

kapásból az tűnik fel, h pszichológus nyugtatót írt neked...elmondanád, h csinálta?O.o ....mert a pszichológiát a bölcsészkaron tanítják, nem az orvosin (buta tini vok pályaválasztás előtt tod :D)

a pszichológus=bölcsész nem doki, akk h ír fel gyógyxt? micsoda kamu eszem megáll....

és még minket, "buta" tiniket b*szogattok, ha néha neadj'isten sz*r a kedvünk... más szemében a szálkát, lol.

ha tényleg kezeltetnéd magad, nem mások kérdései miatt pattognál.

ennyi

1 buta tini

2011. febr. 3. 02:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Számomra kétfajta pi.csogás van: Aki a saját gondját csacsogja a többieknek, és aki a mások gondjának érdektelensége miatti felháborodását.

Itt van néhány:

"Hogy nézek ki a képen?"

"Miért van annyi kérdés, hogy "Hogy nézek ki a képen?""

"Megcsalt a barátom, retkes a körmöm, nem akar eljegyezni"

"Miért a neten teregetik az emberek a családi szennyest?"

Ezek hasonszőrű kérdések, értelem nélkül. Akkor voltaképpen ennek az egész oldalnak mi az értelme? A családi kérdések értelmetlenek, minden másra ott a Google.

Megvan! Mások anyázása, gőz kieresztése névtelenül? Bingó.

2011. febr. 3. 06:41
 16/20 anonim válasza:

pszichiáter ír fel gyógyszert nem pedig a pszichológus. Mit jelent az, hogy "elfuserált gondolkodású ember"? Ez eléggé beszűkült egocentrikus gondolkodásra vall nekem. Valóban régebben is ugyan ilyen jellegű problémái voltak az embereknek csak nem volt internet, hogy feltegyék. Nagyon helyes, hogy létezik ez az oldal. Nem az a lényeg, hogy a "buta tinik" megkapják a hatalmas válaszokat az életre hanem az, hogy feltehessék a kérdést, mert apa a pálinkával van elfoglalva anya pedig épp a bogyók hatása alatt áll és alszik egyet mielőtt megy az éjszakai műszakra.

18/F buta tini

2011. febr. 3. 06:45
 17/20 Ikszdé xD ***** válasza:

Az uccsónak tökéletesen igaza van. Amugy nem minden tizenéves mondható "buta tini"-nek. Gondolkodj már! Képzeld el, hogy reménytelen az életed...ilyen esetben talán nem joggal gondolsz az öngyilkosságra? És akkor mi van ha elmondják? Nekem kifejezetten jól esik, ha valakinek elpanaszolhatom, mi bánt...és ha valaki az életről mesél nekem, azt én építő kritikának veszem, és felfogom, hogy az élet egy olyan "film", amelyiknek nem elég, hogy rossz a szereposztása, ráadásul, soha nem végződik happy end-del.

Köszöntem.

13,5 buta tinilány...chh

2011. febr. 3. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:

"De nem ő lett öngyilkos, hanem megírta egy öngyilkos fiatalember útját a reménytelen szerelemtől és reménytelen hivatali előmeneteltől az öngyilkosságig.

Mire a regény nyomdába került, szerzőjének már kutya baja sem volt. Mint maga mondta: a Wertherben kiírta magából a szenvedést – öngyilkosság helyett. A regény azonban öngyilkosságok sorát idézte elő: a boldogtalan szerelmesek sárga mellényben lőtték főbe magukat, mint a főhős."

Talán te nem így gondolod, de szerintem Goethe módszere jobb, mint a regény olvasóié. Remélem nem csak én gondolom így.

19 éves "buta tini"

2011. febr. 3. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:

általában próbálok segíteni nekik, hogy mozduljanak ki a punnyadásukból, de akik csak kifogásokat gyártanak és a válaszok se jók, azt bátorítom a halálra, mert az olyan sosem fog tudni élni

engem jobban idegesítenek az értelmetlen kérdések, meg a "gumi nélkül dugtunk, terhes vagyok?" jellegű dolgok

itt gyk-n IS elég sok bolond ember van. talán 1-2 kérdező a munkatársad, vagy melletted ül a buszon. köztünk járnak.

[link]

23:49 "Ha nem tetszenek ezek a kérdések, akkor ne olvasd őket, vagy előtte szedd be a felírt nyugtatókat!" :D

23:55 a nyugtató valóban nem küzdés, inkább drog, mint az alkohol, a cigi, internet, vagy szex, ha enm tudsz mit kezdeni az életeddel

00:25 hangulatfüggő, az olyanok inkább csak a saját életükön keseredtek el, mikor felébredtek. az öngyilkosságra inkább akkor van ok, mikor már biztos hogy csak szenvednél.

helyzet: egy repülőgép csapódik a munkahelyedbe, a 230. emeleten vagy, alattad lévő 10 szinten 2-300 fokos füst, melletted egy nyitott ablak...

másrészt attól nem mindenki válik öngyilkossá hogy depressziós lesz. ez jellemfüggő.

00:26 részben igaz. sajnos elkényeztetettek a mai gyerekek. de nem mindegyiket a pattanás meg a kicsi mellek teszik ronccsá. például alkoholista szülők, nincsenek barátaik, vagy kilátásuk a szakmai jövőjükre, esetleg társadalomkritika.

00:30

ez is igaz, a modern kor hozománya, hogy itt azokról is tudunk, akikkel amúgy nem beszélne senki talán így 5-10% abból aki komolyan gondolta, mégsem lesz öngyilkos

2011. febr. 4. 02:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van ennyi elfuserált gondolkodású ember?"

Nincs sok.

"eljövök ide és kb mindenhol a saját magát sajnáló emberek írásaival találkozom"

Az ilyen oldalakat azok "találják meg", akiknek efféle problémáik vannak. Mit vársz egy anonim kérdésfeltevő oldaltól?!

"ideje lenne megtanulni, hogy az élet nem habostorta és igenis meg kell küzdeni a jóért"

Ez egy igaz állítás, viszont nem használható tanács.

Ez az oldal pedig azért jött létre, hogy kérdéseikre választ kapjanak az önsajnálók, a búvalbéleltek, a lúzerek, a félénkek, a hülyék, a bátortalanok, az értetlenek stb., nem pedig azért, hogy ledorongolják őket :)))

2011. febr. 5. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!