Hogyan tudnám megakadályozni hogy ezt érezzem?
nekem is hasonló , sajnos ki kell bírnod ha ott laksz még egy ideig
én törnék zúznék amikor ilyen van , de ha rájuk jön valami nagytakarítási vágy akkor fogom magam és elmegyek pár órára
Velem is eljátszotta ezt az anyukám kisebb koromban, és én sem bírtam sokáig ölbe tett kézzel nézni, hogy mindenhez hosszányúlkál és még kritizálgat is ("ez miért itt van, miért nem ott, stb..."). Próbáltam neki kézzel-lábbal magyarázni, hogy ez kellemetlen és értelmetlen, de sosem akarta megérteni. Sajnos a szép szó nem segített, csak egy nagy kiborulás, ami majdnem tragédiába torkollott. Kiderült, hogy nála ezért volt eze, mert nem tudta mással lekötni a figyelmét (mivel a házasságuk boldogtalan volt), ezért a pakolászásba-kritizálásba menekült. Érdekes módon, miután rendbe jött az élete, teljesen leszokott erről.:)
Értesd meg a mamáddal, hogy te is önálló ember vagy saját privát szférával és te sem rendezgeted az ő holmijait, nem is lenne jogod hozzá, ahogy neki sincs. Ha te tiszteletben tudod tartani az ő magán területét, akkor ez neki is kötelessége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!