Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyenek a mai ribancok?...

Ilyenek a mai ribancok? Ribancnak számítok vagy egyszerűen csak szerelmes?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve van egy srác aki iránt érzek valamit, de nem tudnám megmondani, hogy mi az. Pár hónapig kavargattunk, mindig úgy volt hogy összejövünk, ilyen se veled se nélküled valami volt. Aztán egyszer csak közösen azt monduk oké, akkor elég. Azóta totál kész vagyok. Szilveszterkor házibuliban voltam, 6 pasival smároltam, közben mindenkihez odamentem, hogy szerelmes vagyok az előbb említett gyerekbe. Oké, még mindenki elnézte mert totál részeg voltam. Aztán most hétvégén voltunk páran szórakozni, megint totálkárosra sikerült magam kicsinálnom. Természetesen ő is ott volt csókolóztunk, elmondtam, hog mit érzek aztán elment nekem vizet hozni. És akkor innen már csak mesélte, hogy mi történt. Elvileg mire visszajött a vízzel a legjobb barátomat ölelgettem, és neki mondogattam, hogy valamikor szerelmes voltam belé. Erre a jelenlegi "szerelmem" megpróbált elráncigálni, amire én hozzávágtam, hogy ő egy köcsög szemétláda és felpofoztam. Az este során sikerült még további öt pasival összejönnöm. Kettő közülük a srác legjobb barátai, és az egyikkel elég szánalmas voltam, mert próbált leállítani, de én csak nyomultam tovább. Természetesen megint csak mind az öt sráccal egy suliba járok, úgyhogy így már tizenkettőre nőtt az iskolai ribanságaim száma.

Tegnap beszéltem a sráccal, és azt mondta, hogy nem tudja mi lett volna, ha józan vagyok, meg hogy majd ma megbeszéljük. Persze, hogy nem beszéltük meg. Most éppen arra várok, hogy valamilyen formában jelet adjon. De egyáltalán lehet -e belőle valami? Elég e hogy szeretem, de közben meg így viselkedek? Azt se tudom mért vagyok ilyen.

Nagyon nagy ribancnak érzem magam.Ilyenek a mai ribancok?

2011. jan. 31. 16:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

(: annyi vagyok mint te. de nem hánytam csak egyszerűen smároltam. és amúgy soha nem voltam ilyen csak amióta van ez a srác.

tudom hogy a pia nem mentség nem is mondtam. sőt azt is tudom hogy rohadt hülyén viselkedtem, de már nem tudom visszacsinálni. inkább azt nem tudom hogy miután már megtettem most mit csináljak? egyáltalán el fogják felejteni basszus? vagy most mi lesz őrökre én leszek a suli ribanca?

2011. jan. 31. 17:02
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Jujj, mindezt 15 évesen?! Hát gratulálok. Ezek után én nem hogy jelet nem adnék, de még bottal se piszkálnálak, undorító vagy. Ha nem változol meg sürgősen, esélyed se lesz lemosni magadról a "suli ribanca" feliratot.
2011. jan. 31. 17:11
 13/30 A kérdező kommentje:

tudom.

azért köszi a válaszokat

2011. jan. 31. 17:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
beletrafáltál.bocsi,de szerintem ez nagyon nem helyénvaló amiket csinálsz.egyáltalán miért kell seggrészegre leidd magad?barátaid nincsennek veled olyankor,hogy közbeavatkozzanak,hogy "hééé hát neked rohadtul árt az alkohol" vagy valami?
2011. jan. 31. 18:40
 15/30 anonim ***** válasza:
82%

igen az ilyen lányokat hívjuk riherongynak!!!

Nos a pia sose legyen kifogás mert ez elég béna!!!

Egymás után többel smárolsz???Remélem kapsz egy jó kis herpeszt vagy valami más finomságot!!!

Ja igen meg ha szeretsz valakit akkor nem smárolsz össze vissza!!!Megszívtad és ezt meg is érdemelted!!!!!

2011. jan. 31. 20:47
 16/30 anonim ***** válasza:

remélem hogy csak kamukérdés

mindenkinek más a ribanc, tehát ez lényegtelen kérdés.

az biztos, hogy nem kellene innod, és akkor nem smárolnál összevissza és nem tennéd tönkre a maradék esélyeidet. te is tudod hogy ez helytelen volt de visszacsinálni nem lehet, de legközelebb ne forduljon elő

és igen, van esély arra, hogy a srác soha többet nem keres ezek után.

2011. jan. 31. 23:58
 17/30 Jack kapitány ***** válasza:

Csak hülye vagy

És ne hidd, hogy jobb lesz mert megbántad.

-Ja és az ilyen kibaxott lányok tették tönkre az életem mint te.

És belőled már szinte semmi esély,hogy normális,kedves lány lesz, akivel egy pasi nem a seggért áll le.

Válasz a kérdésedre:

-Nem ilyenek a mai ribancok, az átlag 15 éves lányok ilyenek, szóval nyugodj meg nem vagy egyedül.

2011. febr. 1. 01:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy ribanc, csak akkor amikor iszol, szóval ne igyál többet.
2011. febr. 1. 05:15
 19/30 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet Jack kapitány válaszának egy részével,mert szerintem ha képes vagy ezt megbánni,és soha többé nem csinálni,akkor igenis lehetsz rendes lány...

Tény,hogy ezt eléggé elcseszted,de én nem neveznélek ribancnak,bár tényleg úgy viselkedtél,és most már nehéz lesz tisztára mosni a magad...Na meg ha egy fiú iránt érzett szerelem,vagy minek nevezed,ilyesmire sarkall,akkor az a szerelem vagy mi nem éppen a javadra szolgál...Minden oka megvan arra ennek a fiúnak,hogy soha többé ne keressen,sajnálom,jobb lesz,ha mielőbb elfelejted,bár tudom nem könnyű...:s

2011. febr. 1. 12:51
 20/30 A kérdező kommentje:
és most kössem fel magam? elcsesztem az egész életem?
2011. febr. 1. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!