Ha a lányod elmondja neked, hogy meddő, és valszeg soha nem lehet sajátja, azt mondod: legalább nem kell védekezned?
Figyelt kérdés
Nekem ezt mondta.2011. jan. 31. 08:03
1/9 anonim válasza:
Ez komoly????????????
Én biztos nem így reagálnék!
Első körben szerintem bele őrülnék a gondolatba, de tuti azonnal néznék más orvost is!
Sajnálom, hogy így nyilatkozott a saját anyukád!
2/9 anonim válasza:
Biztos csak zavarában mondta. Nagy sokk lehetett ez neki is, lehet hogy csak esetlenül próbált vigasztalni. Tényleg durva amit mondott de ilyen váratlan helyzetekben nem mindig találjuk a megfelelő szavakat. Egyetértek az elsővel nézesd meg magad több helyen és ne add fel, teljesen "reménytelen" ember is szült már.
3/9 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Nem vagyok biztos benne, hogy nem hágok-e át valami belső szabályt ezzel a linkeléssel, ezért, ha mégis, kérlek jelezzétek.
2011. jan. 31. 08:39
5/9 anonim válasza:
Én is ezt gondolnám, ha kiderülne, hogy steril vagyok. Egy komolyabb menstruációs görcs közben is eszembe jut, hogy a méhem nem ér meg ennyit.
6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom, hogy miről beszélsz.
A kettő nem zárja ki egymást.
2011. jan. 31. 10:40
7/9 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Megnéztem a linket és visszavonom amit írtam. Anyád egy állat. A betegségeknek sokszor lelki okai vannak. Ha fel tudod dolgozni ami veled történt akkor hidd el valahogy úgy hozza a Sors hogy mégis lehet gyereked. Bár amiket írtál azok alapján nem könnyű, de mindenki jól jár ha azt az anyaképet amit eddig kaptál egy az egyben elfelejted.
8/9 A kérdező kommentje:
Már máshogy látom és egyáltalán nem akarok erre a világra gyereket szülni!
De évekig nagyon-nagyon szerettem volna.
Lehet, csak azért is, mert szerinte azt a HÜLYE IS TUD.
2011. jan. 31. 13:02
9/9 anonim válasza:
ahogy elolvastam a kérdéseket amiket szépen egybeágyaztál 2 kérdés jutott az eszembe :
1 Ez most komoly ?
2. pszichológus??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!