Segítség, Mit csináljak?
Szia! nem olvastam el összes választ úgyhogy ne haragudj ha írok olyat amit már leírtak előttem. Beszélgess el apukáddal, egy próbát megér nem? Nekem is elváltak a szüleim, és nagyon sokáig szóba se álltam apámmal és ő se velem. De aztán már nevetségessé vállt a helyzet. Feladtam, odamentem hozzá elmondtam a problémáimat ő is az övét aztán kompromisszumot kötöttünk. Minden rendbe is jött mindent megtudtam bezsélni vele és ő lett kb a "legjobb barátom", csak sajnos 1 éve elvesztettem. A lényeg hogyha mind2en betartjátok a szabályokat és figyeltek egymásra nem hanyagolod el mondjuk egy buli miatt vagy stb. jobban figyelsz a tanulásra rendbe fog jönni a kapcsolatotok. A lányokkal meg ne foglalkozz, ha bezsólnak mond meg nekik hoyg inkább tolják vissza a se*ggüket a sarokra nincs joguk veled baszakodniuk. Vagy velük is bezséld meg a dolgokat. Bár abból nem tudom mi lesz de nefélj majd megváltoznak legalábbis reméljük. Hidd el nagyfog égni a pofályuk hoyg iylenek voltak veled:)
fel a fejjel erőt kitartást barátom!
a tanulással pedig tényleg sezdd össze magad. Az a menő ha okos vagy:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!